FOTO Iată în ce casă au locuit Antonio Banderas şi Melanie Griffith pe vremea când formau un cuplu!

18 iunie, 2015
1 60 jpeg

În anul 1999, pe când în relaţia lor era doar lapte şi miere, cei doi au cumpărat o somptuoasă vilă în Hancock Park (Los Angeles), contra sumei de 4, 2 milioane de dolari. Potrivit Variety, proprietatea

Până acum un an Melanie Griffith (57) şi Antonio Banderas (54) au format unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood. Din păcate, după 18 ani de căsătorie cei doi au decis să divorţeze. Însă, nu acest episod neplăcut vrem să-l dezbatem, ci faptul că vila, în care au locuit o mare parte din aceşti ani, a fost vândută recent pentru suma record de 15, 9 milioane de dolari.

image

În anul 1999, pe când în relaţia lor era doar lapte şi miere, cei doi au cumpărat o somptuoasă vilă în Hancock Park (Los Angeles), contra sumei de 4, 2 milioane de dolari.

image

Potrivit Variety, proprietatea s-a vândut la mai puţin de două luni de când a fost listată pe site-urile de specialitate şi le-a adus foştilor proprietari un câştig considerabil, chiar dacă preţul cerut a fost, iniţial, de 16, 1 milioane de dolari. De fapt, se spune că este cea mai bine vândută proprietate din zona aceea (Hancock Park).

image

Potrivit detaliilor specificate pe site-urile de specialitate, proprietatea vândută are şapte dormitoare, şapte băi şi 3 dormitoare mici. Interiorul este inspirat din stilul italian renascentist şi spaniol.

image
image
image
image

Sursa foto: The MLSRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg