FOTO Ieri tocilari, azi sex-simboluri: ce bărbaţi celebri s-au transformat spectaculos!

28 decembrie, 2014
jimmy kimmel jpeg

Mai ştim povestea răţuştii cea urâte? Ei bine, aceşti bărbaţi bine din lumea showbiz-ului şi-a filmului n-au fost chiar urâţi, dar nici băieţii cool în adolescenţă. Din fericire, şi-au dat jos ochelarii, aparatul dentar şi s-au dezvoltat frumos

Mai ştim povestea răţuştii cea urâte? Ei bine, aceşti bărbaţi bine din lumea showbiz-ului şi-a filmului n-au fost chiar urâţi, dar nici băieţii cool în adolescenţă. Din fericire, şi-au dat jos ochelarii şi aparatul dentar şi-au schimbat tunsoarea şi s-au dezvoltat frumos, aşa cum îi admirăm acum!

Cum arătau înainte sex-simbolurile masculine şi cât de mult s-au schimbat aceşti bărbaţi celebri din copilărie?

Jimmy Kimmel

“Dacă mă uit la poza din albumul liceului, deşi pare imposibil de crezut, nu am avut nicio iubită în perioada aceea” – declaraţia gazdei TV spune tot! Acum, Kimmel se mândreşte să fie tată şi soţ dedicat, dar şi om de divertisment de succes!

image

Joe Manganiello

Cel mai focos actor la ora actuală şi actualul iubit al cele mai focoase actriţe, cum era de aşteptat, s-a transformat spectaculos. Brunetul de 37 de ani a început să fie luat în vizor de fetele frumoase la finalul liceului. “Mă simţeam un ciudat în liceu. Apoi am renunţat la aparatul dentar, mi-am ales o tunsoare nouă şi am început să merg la sală. Fetele au început să mă observe”, spune el. Iar transformarea chiar este uluitoare!

image

Drake

Rapperul de 28 de ani purta ochelari în timpul şcolii şi părul creţ. Un copil tipic, dar care s-a transformat spectaculos acum, după cum admite şi el. “Wow! Ce departe am ajuns!”, s spus Drake, după ce a postat o poză din copilărie.

image

Chris Martin

Ajuns la 37 de ani, solistul trupei Coldplay este idolul multor fete visătoare. Britanicul cu ochi albaştri nu avea parte de aceeaşi popularitate în adolescenţă. Doar atitudinea de băiat cuminte şi silitor s-a menţinut. “Chiar dacă unele lucruri pe care le fac par de tocilar sau de neprofesionist, măcar fac parte din ce sunt eu cu adevărat”, spune Chris.

image

Ryan Seacrest

Prezentatorul de 39 de ani nu mai seamănă deloc cu copilul care era acum 25 de ani. “Eram gras”, recunoaşte el. Din această cauză, arată atât de bine acum. “Uneori am impresia că văd acel copil în oglindă, de aceea sunt obsedat de fitness”.

image

Zac Efron

Tânărul musculos de acum nu se bucura de succes în liceu, când pasiunile lui erau catalogate mai degrabă uncool. “Îmi plăceau musicalurile şi lucrurile de genul acesta, nu primeam atât de multă atenţie”.

image


Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg