FOTO Ileana Badiu face o nouă cură detox în Turcia

22 mai, 2015
11018606 10205956474385145 5661739681564402186 n jpg jpeg

Pe modelul Andreei Marin, care apelează la cura de detoxifiere de două ori pe an, vedeta s-a reîntors la Bodrum pentru a-şi recăpăta silueta şi echilibrul interior. Iată ce presupune programul ei de detoxifiere.

Pe modelul Andreei Marin, care apelează la cura de detoxifiere de două ori pe an, vedeta s-a reîntors la Bodrum pentru a-şi recăpăta silueta şi echilibrul interior. Iată ce presupune programul ei de detoxifiere.

Preocupată să arate mereu bine, dar să se şi simtă bine şi să fie sănătoasă, Ileana Badiu şi-a făcut un obicei din a merge să facă câte o cură de detoxifiere într-un centru specializat din Turcia.

Iată şi programul unei zile în centrul de detoxifiere The Lifeco Bodrum Well-Being Center Bodrum - Türkbükü.

image

„Acest loc este de o serenitate incredibilă, iar relieful are de toate, mare, dar şi munte, ceea ce oferă o groază de posibilităţi...“, spune ea despre centrul din Bodrum.

image

„Dimineaţa la 8.30, după ce se ia micul dejun – adică un suc de mere cu scorţişoară, ghimbir, dar şi tărâţe de phisilium, se pleacă la morning walk, o plimbare pe drumuri montane de o oră, în ritm foarte alert, la 9.30 se face yoga, o relaxare pentru minte şi trup. Încep terapiile sau plaja, în funcţie de planul personalizat al fiecăruia. Înot mult în mare sau piscină, yoga din nou la 14.00, sală de fitness, sucuri din 3 în 2 ore... hidrocolon, masaje, echilibrare energetică... “.

image

„Deci ziua poate fi plină de activităţi benefice, menite să ajute corpul să fie în armonie cu sufletul. În plus, eu mă bucur pentru că pierd între 3 şi 5 kg săptămânal, întâlnesc oameni absolut minunaţi din toate colţurile lumii, citesc, mă odihnesc şi pot sta cu mine şi cu gândurile mele, ceea ce mă ajută să mă încarc şi să mă echilibrez pentru lucrurile pe care le am de făcut zi de zi acasă“, ne dezvăluie Ileana Badiu pe pagina ei de socializare.

image

„Pentru mine, această săptămână înseamnă viaţă... în sensul că mă simt liberă, uşoară, la propriu :) dar şi la figurat. Îmi ajută toate terapiile pe care le fac, îmi ajută soarele, îmi ajută marea, îmi ajută liniştea, îmi ajută detoxul în sine. Sunt recunoscătoare pentru tot ce simt aici“, ne mai spune Ileana Badiu, din Bodrum.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}