FOTO Ilinca Vandici, o pin-up girl a anilor `50!

25 mai, 2015
dsc 8002 pp copy jpeg

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 22.30 întâmpină vara printr-o transformare pin-up, o divă a anilor ‘50, plină de feminitate, forţă şi senzualitate, realizată de specialiştii

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 22.30 întâmpină vara printr-o transformare pin-up, o divă a anilor ‘50, plină de feminitate, forţă şi senzualitate, realizată de specialiştii Jovsky Studio, hairstylist-ul Adrian Perjovschi şi make-up artistul Cristina Barsan.

Cu această ocazie, vedeta şi-a schimbat şi look-ul, a optat pentru o culoare mai deschisă a părului potrivită pentru anotimpul cald, iar Adrian Perjovschi i-a îndeplinit dorinţa: „M-am simţit absolut minunat! Am ştiut că rezultatul va fi unul fabulos pentru că m-am lăsat pe mâna unor profesionişti! Îl cunosc pe Adrian Perjovschi de 10 ani, îi apreciez munca, dedicarea, pregătirea şi ingenuozitatea! M-a încântat de la început propunerea lui de a ne întoarce în timp, într-o perioadă glamour şi specială, atribute specifice anilor '50. Iubesc atitudinea femeilor anilor '50. Frumoase, cochete, încrezătoare, senzuale! Asta am încercat şi noi să scoatem în evidenţă prin transformarea în stil Pin-Up!”

image

“Pentru shooting-ul nostru am schimbat culoarea părului cu 2-3 tonuri pentru a întâmpina sezonul de vară. Am ales transformarea în pin-up girl deoarece consider că Ilinca se potriveşte perfect cu acest gen de imagine, o divă pin-up, caracterizată prin culori puternice, elegantă, senzualitate şi forţă feminină, iar ţinuta de la Mirela Fraser a întregit imaginea. Am pregătit părul cu produse speciale pentru volum, bigudiuri mari, iar la final am folosit un produs pentru luciu şi strălucire, în felul acesta ies în evidenţă şuviţele şi culoarea schimbată. Iar coafura specifică stilului pin-up consider că nu se demodează niciodată”, declară hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

image

“I-am făcut Ilincăi un machiaj în care i-am conturat ochii cu o linie fină de eyeliner şi gene foarte dese. Accentul este pus pe buze, ele fiind de un roşu corai ce aminteşte de senzualitatea fetelor pin-up”, spune make-up artist-ul Cristina Barsan.

Sursa foto: The StoryalistRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}