FOTO În ce lux trăieşte copilul din flori al lui Putin! Imagini nemaivăzute din apartamentul placat cu aur al fiicei liderului de la Kremlin!

10 aprilie, 2022
1 casa vladimir putin jpg jpeg

Interiorul penthouse-ului placat cu aur al copilului secret al lui Vladimir Putin a fost dezvăluit pentru prima dată!

Luiza Rozova, de numai 19 ani, este fiica fostei iubite a liderului de la Kremlin, Svetlana Krivonogikh (45), o femeie de serviciu care este acum multi-milionară pentru simplul motiv că s-a trezit, peste noapte, posesoara unei părţi considerabile a acţiunilor unei bănci mari din Rusia.

Strânse probabil cu uşa din cauza restricţiilor impuse Rusiei, Luiza şi Krivonogikh s-au decis să scoată pe piaţă apartamentul de cinci stele din St. Petersburg. Suma pe care o cer mama şi fiica pentru a închiria penthouse-ul de lux este de 10.000 dolari pe lună, plus cheltuielile de întreţinere a acestuia.

Agenţia imobiliară Engel & Volkers este cea care se ocupă de închirierea apartamentului cu interioare placate de aur şi tot ea a făcut publice, pentru prima dată, imagini cu asemenea penthouse de-o extravaganţă extraordinară.

Spre deosebire la fiicele mai mari ale lui Putin, care au fost sancţionate ca restul oligarhilor ruşi în timpul invaziei ruse din Ucraina, Luiza n-are prea mult de suferit, însă este, se pare, pregătită să facă un ban “cinstit” din închirierea apartamentului ei.

Avere imensă

Apartamentul cu pricina valora în jur de 2 milioane de euro înainte ca economia rusească să primească loviturile crunte din cauza sancţiunilor la care este este supusă Rusia în ultima vreme.

Luiza era, până recent, foarte activă pe social media, unde se lăuda cu opulenţa ei, însă şi-a făcut contuturile private de când a fost bombardată cu mesaje jignitoare la adresa bogăţiei în care să lăfăie datorită asocierii cu unul dintre cei mai puternici lideri politici din lume.

Apartamentul face parte din unul dintre cele mai exclusiviste complexuri rezidenţiale din St. Petersburg. Dormitorul are un pat placat cu aur, în hol tronează un candelabru imens, iar etajul al treilea găzduieşte un bar, o sală de cinema şi o canapea italiană acoperită cu foiţă de aur.

“Avem de-a face cu o versiune extrem de imatură a interpretării luxului”, a dezvăluit un stilist, care doreşte să-şi păstreze anonimatul, de la BBC Rusia. “Branduri de lux, finisaje high-class, dar detaliile şi interpretarea architecturală lasă mult de dorit, însă flatează vanitatea proprietarului foarte bine”, conchide acesta.

Luiza, care vizita nestingherită muzeul Luvru în pandemie, şi mama ei – care este fosta amantă a lui Putin şi una dintre cele mai bogate femei din Rusia – mai au o casă în Monaco, de 3,1 milioane de lire sterline, dar şi alte proprietăţi şi afaceri estimate la 74 de milioane de lire sterline.

Pentru a vedea cum arată apartamentul de lux al copilului din flori al lui Putin, urmăreşte galeria foto!

Foto - Profimedia, Engel & Volkers, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg