FOTO Inna, invitată în Spania la un eveniment muzical de mare anvergură. Vezi ce ţinute a purtat!

16 decembrie, 2014
inna getty 3 jpeg

Nimeni nu poate contesta că Inna are un succes răsunător pe plan internaţional. Participă la diferite evenimente, susţine numeroase concerte, iar piesele sale ajung în cele mai cunoscute topuri din lumea întreagă.

Nimeni nu poate contesta că Inna are un succes răsunător pe plan internaţional. Participă la diferite evenimente, susţine numeroase concerte, iar piesele sale ajung în cele mai cunoscute topuri din lumea întreagă. Aşa se face că în weekend, Inna a participat la evenimentul 40 Principales din Spania, un show care strânge laolaltă artişti renumiţi din industria muzicală internaţională.

Nu este primul an în care românca este chemată la acest eveniment, aceasta participând şi-n anii trecuţi. Însă de data aceasta, Inna a cântat cu celebra trupă One Direction. Pe aceeaşi scenă s-au urcat şi The Vamps, David Bisbal, Birdy, Cris Cab, Wisin şi alţi artişti cunoscuţi din Spania.

image

La concertul susţinut de Inna şi ceilalţi artişti au luat parte 20.000 de fani, care au fost de-a dreptul încântaţi de prestaţia româncei. Aceasta a interpretat şi cel mai recent single ar artistei este Diggy Down, pentru care a lansat un videoclip acum o săptămână.

În ceea ce priveşte vestimentaţiile scenice, Inna a purtat în timpul concertului un body din latex semnat Atsuko Kudo, o capă de la Wanda`s Dream New York, pantofi sport de la Marc Jacobs, iar pentru covorul roşu a ales o bluză de la Alina Gabrilă x Diorama Concept şi pantaloni de la un designer spaniol.

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg