FOTO Ioana Ginghină şi Roxana Ciuhulescu încurajează copiii să facă kangoo jumps

19 septembrie, 2014
img 8666 resize resize jpeg

Împreună cu Diana Ştirbu, instructor internaţional de kangoo jumps, cele două vedetee au lansat miercuri programul pentru copii Jumping Kids la Cambridge School of Bucharest.

Împreună cu Diana Ştirbu, instructor internaţional de kangoo jumps, cele două vedetee au lansat miercuri programul pentru copii Jumping Kids la Cambridge School of Bucharest.

„Jumping Kids motivează copiii să aibă activitate fizică şi-i ajută să se dezvolte armonios. Ghetele kangoo jumps sunt atât de distractive, încât ei uită de efortul fizic, iar clasa de aerobic este stucturată tot pe coregrafie. Nivelul grupei este unul pentru începători. Nu este necesar să aibă o pregătire înainte, scopul grupei fiind acela de a-i ajuta să capete rezistenţa, să înveţe să facă exerciţii corect şi să se obişnuiască să faca sport”, a spus Diana Ştirbu.

image

„Mi se pare lăudabilă acţiunea Dianei pentru că în ziua de azi sunt foarte mulţi copii supraponderali care au nevoie de mişcare şi sper să se extindă în foarte multe şcoli. Am participat cu drag alături de Diana, care este o persoană minunată şi sper ca pe viitor să avem şi alte acţiuni împreună”, a declarat Roxana Ciuhulescu, care a venit la eveniment împreuna cu fiica ei, Ana.

image

„M-am bucurat mult de invitaţia Dianei Ştirbu de a veni alaturi de ea sa facem miscare impreuna cu elevii de la Cambridge. Este esenţial ca cei mici să facă sport, iar antrenamentele kangoo jumps pot fi foarte drăguţe şi distractive, aşa că mişcarea poate deveni plăcere! Trebuie să le umplem timpul cu activităţi creative şi distractive, care să-i scoată din această lume "statică". De aceea am făcut şi eu programele MiniArtShow by Ioana Ginghină şi mă bucur că mai sunt oameni ca Diana care se gândesc la programe pentru copii, prin care să-i ridicăm de pe scaune”, a spus la rândul ei, Ioana Ginghină.

image

Programul Jumping Kids este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani şi implică două antrenamente pe săptămână: unul Kids Dance Aerobics şi unul de kangoo jumps, de aceea numărul de kilograme minim admis este de 30. Odată înscrişi în grupa Jumping kids părinţii participanţilor primesc pe mail sfaturi pentru o alimentaţie corectă de care trebuie să ţină cont pe parcursul antrenamentelor.

image

„Îmi doresc să ajung să predau în toate şcolile din Bucureşti. Să văd mai mulţi copii făcând mişcare. Predau un sport frumos şi interesant, iar reacţiile lor pozitive mă stimulează să duc cât mai departe proiectul“, a mai spus Diana Ştirbu.

image

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg