FOTO Irina Shayk s-a dezbrăcat pentru Penélope Cruz

2 august, 2013
irina2 0 jpeg

Un duo incendiar, am putea spune, dacă ne gândim că sunt două dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar acum, actriţa de origine spaniolă şi-a intrat în rolul de regizor şi a cooptat-o pe frumoasa iubită a lui Cristiano Ronaldo

Un duo incendiar, am putea spune, dacă ne gândim că sunt două dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar acum, actriţa de origine spaniolă şi-a intrat în rolul de regizor şi a cooptat-o pe frumoasa iubită a lui Cristiano Ronaldo pentru o campanie publicitară extrem de provocatoare...

image

Mai exact, Pénelope a filmat pentru noua colecţie de lenjerie intimă pentru Agent Provocateur, pe care a creat-o chiar ea, împreună cu sora ei, Monica.

image

În video, mai apare şi Javier Bardem, soţul actriţei de 39 de ani, iar sora acesteia, care a născut la câteva zile după filmare, şi Irina apar aproape dezbrăcate, pe lângă o suită de modele foarte senzuale. Însă modelul de 27 de ani a cucerit atenţia, jucând rolul fanteziei oricărui bărbat, dansând provocator în lenjerie intimă franţuzească.

image

„Întâlnesc frumuseţea în atâtea tipuri de femei... dar nu vreau să arăt doar trupuri frumoase de modele, vreau să spun o poveste“, declara Penélope despre shootingul video, pe care l-a realizat pe când era şi ea însărcinată cu al doilea copil.

image

Foto: capturi video Hellomagazine.comRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique