FOTO Irina Shayk, topless pe coperta Sport Ilustrated

11 februarie, 2015
irina shayk sports illustrated jpeg

Este de curând celibatară şi pare să profite de această situaţie din plin. Irina Shayk, căci despre ea era vorba, a realizat de curând un pictorial incendiar pentru Sport Illustrated, în care a pozat topless.

Este de curând celibatară şi pare să profite de această situaţie din plin. Irina Shayk, căci despre ea era vorba, a realizat de curând un pictorial incendiar pentru Sport Illustrated, în care a pozat topless.

A încheiat o relaţie de cinci cu ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, însă nu pare afectată de această despărţire. Irina a declarat că deja îşi doreşte pe cineva în viaţa ei şi că singurul lucru pe care-l cere în schimb este loialitate.

image

După un asemenea pictorial, cu siguranţă lista de pretendenţi la titlul de iubit este interminabilă, chiar dacă ”loialitatea” este un cuvânt care atârna destul de greu în rândul celebrităţilor de peste Ocean.

”Îmi plac bărbaţii sinceri şi apreciez loialitatea unui bărbat faţă de partenera sa. Cred că asta este cel mai important lucru.”, a declarat manechinul vizavi de aşteptările ei în legătură cu viitoarele sale relaţii.

Şi cum Valentine`s Day se apropie cu paşi repezi, Irina a declarat pentru E!News că nu şi-a făcut planuri încă, însă aşteptările sale sunt mari, chiar dacă nu există un partener în acest moment în viaţa ei.

”Mi-ar plăcea să beau o şampanie scumpă, să mănânc ciocolată şi să mă uit la un film bun.”, a completat jovială Irina.

image

Manechinul în vârstă de 29 de ani a pozat pe plajele din Hawaii pentru noua campanie de bikini,lăsând la vedere trupul său bronzat şi tonifiat.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg