FOTO Îţi place casa în care a stat David Schwimmer?

10 august, 2012
slide 196744 469068 huge jpeg

Starul din serialul „Friends“ tocmai şi-a vândut luxoasa reşedinţă din Los Angeles pentru o sumă deloc neglijabilă: aproape 9 milioane de dolari.

Starul din serialul „Friends“ tocmai şi-a vândut luxoasa reşedinţă din Los Angeles pentru o sumă deloc neglijabilă: aproape 9 milioane de dolari.

De când a venit pe lume Cleo, fiica lui în vârstă de un an şi trei luni, David Schwimmer (45) era în căutarea unei case noi şi mai spaţioase, mult mai potrivită pentru o familie cu un copil. Căci reşedinţa lui din Los Angeles, în care locuia de ceva vreme cu soţia sa, englezoaica Zoe Buckman, a părut, brusc, nepotrivită.

Şi asta şi datorită arhitecturii speciale a vilei construite acum 86 de ani de către arhitecţii americani Koerner & Gage, cei care au ridicat şi primăria din Beverly Hills. Practic, o clădire masivă, cu influenţe mediteraneene, desfăşurată pe 1.053mp şi amplasată în cartierul vechi Hancock Park pe un teren de peste 4.000 mp.

image

Vila are nouă dormitoare, şapte băi, o bibliotecă cu lambriuri, un living generos, o cameră pentru proiecţii şi chiar şi o cameră pentru valetul casei, cum se purta odată. Şi tot pe tipicul vechilor case, la parter invitaţii găsesc două incinte, separate pentru femei şi bărbaţi, pentru aranjarea ţinutei şi reîmprospătarea machiajului.

image

În exterior, proprietarii se pot bucura de o peluză, o piscină, un teren de tenis şi un loc special amenajat pentru luat masa. Şi tot în curte, există şi o casă de oaspeţi, dotată cu un dormitor, un living, o baie şi o bucătărie.

image

Starul din "Friends" a cumpărat această proprietate în 2001, când foştii deţinători, regizorul Eric Eisner şi soţia sa, designerul vestimentar Stacey Bendet, au cerut 5,5 milioane de dolari.

image

Acum, preţul pe care Schwimmer se aştepta să-l obţină, anume 10,7 milioane de dolari, a fost un pic cam piperat pentru buzunarele cumpărătorilor, care au intrat în posesia vilei pentru 8,865 de milioane de dolari, şi asta după o negociere la sânge.

image

Foto: Reuters, Realtor.comRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg