FOTO Iulia Vântur arată demenţial în videoclipul lui Dima

14 octombrie, 2014
img 5066a jpeg

Fosta vedetă Pro TV este femeia fatală, senzuală şi dominatoare din noul clip “Cerşesc iubire”. Iulia e o adevărată „lady in red“, care-şi pune la bătaie toate armele de seducţie.

Fosta vedetă Pro TV este femeia fatală, senzuală şi dominatoare din noul clip “Cerşesc iubire”. Iulia e o adevărată „lady in red“, care-şi pune la bătaie toate armele de seducţie.

Vedeta din Lala Band, Dima Trofim, a filmat săptămâna trecută primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cerşesc iubire”, compusă de Radu Sîrbu & Sianna şi produsă de Rassada Music.

Filmările pentru videoclipul piesei “Cerşesc iubire” au avut loc în incinta unuia dintre cele mai generoase spaţii din Bucureşti, Press House Ballroom, iar regia a fost semnată de Mariana Marinescu şi Ana Sîrbu, alături de directorul de imagine Maxim Chişnicean.

image

Invitată specială şi cea care a jucat rolul femeii fatale în aceasta poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o rochie roşie semnată Cristina Săvulescu, Iulia şi-a intrat rapid in rol, ispitindu-l şi seducându-l pe interpret.

image

“Deşi am destulă experienţă în ceea ce priveşte filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Ştiind că trebuie să dau totul şi că toţi acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoţii... atât pozitive, constructive, cât şi unele total neînţelese, mai ales când filmăm alături de Iulia, este o femeie superbă şi e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune şi chimie şi abia aştept să mă văd în postura de bărbat sedus”, a explicat Dima.

image

“Am acceptat invitaţia de a apărea în videoclipul piesei „Cerşesc iubire“, alături de Dima, pentru că mi-au plăcut piesa, scenariul şi echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este extrem de talentat, aveam toată încrederea că va ieşi un proiect de calitate. A fost o experienţă foarte frumoasă şi abia aştept să-l vedeţi pe Dima cerşind iubire de la mine”, a spus Iulia Vântur.

Foto: MediaPro Music



Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg