FOTO Ivanka Trump, din nou gravidă! Cum se bucură de sarcină?

29 septembrie, 2015
2CDBCC1F00000578 3252099 image a 2 1443445981000 jpeg

Frumoasa fiică de 33 de ani a magnatului Donald Trump a anunţat că este pentru a treia oară însărcinată şi nici că se putea simţi mai fericită. Şi ea, şi controversatul ei tată au confirmat vestea pe reţelele sociale zilele trecute, pentru a înmuia fanii şi posibilii alegători americani, de ce nu?

image

Ivanka Trump a anunţat joia trecută că ea şi soţul ei, Jared Krushner vor primi pe lume al treilea copil în primăvara 2016, printr-un videoclip foarte emoţionant pe Facebook, în care a fost însoţită şi de copiii lor, Arabella (4) şi Joseph (2). Blondina, deşi e o femeie de afaceri celebră, împărtăşeşte de multe ori cu fanii ei poze de vacanţă sau evenimente care se întâmplă în viaţa ei personală.

image

Ieri, fericita mămică însărcinată a postat fotografii cu cei doi copii într-o livadă de meri, bucurându-se de maternitate cu toată voioşia. Şi aproape 13.000 de oameni au apreciat poza ei, pe lângă urările de sănătate pentru frumosul cuplu.

image

Şi Donald Trump, în vârstă de 69 de ani, şi-a exprimat bucuria că va fi bunic din nou: “Sunt atât de bucuros că fiica mea, Ivanka, a anunţat că va avea un copil în primăvară. Felicitări!” a scris el pe Twitter.

image

Jared (34), care deţine The New York Observer, şi Ivanka, care este vice-preşedinte al companiei tatălui ei, sunt căsătoriţi de 6 ani şi se pregătesc să aibă al treilea copil.

FOTO Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg