FOTO Jared Leto, şoc vizual în rolul lui Joker

21 aprilie, 2015
jared png

După ce şi-a tuns pletele faimoase, s-a vopsit verde neon şi şi-a ras sprâncenele şi poartă machiaj mov pentru dramatism, afişând un look cel puţin dubios pe străzile din Toronto, Canada, unde a ieşit recent cu prietenii săi la un prânz.

Jared, aşa cum nu l-aţi mai văzut! Eh, nu chiar, suntem destul de obişnuiţi cu schimbările lui dramatice de look, pentru filmele în care joacă. Interpretări mai mult decât reuşite, n-avem ce comenta... iar cu noul său rol, cel al vicleanului Joker, în noua peliculă Suicide Squad, trece într-o nouă extremă.

După ce şi-a tuns pletele faimoase, s-a vopsit verde neon şi şi-a ras sprâncenele şi poartă machiaj mov pentru dramatism, afişând un look cel puţin dubios pe străzile din Toronto, Canada, unde a ieşit recent cu prietenii săi la un prânz. De parcă lookul nu îi camufla bine identitatea, plus hainele aruncate pe el de-a valma – deşi n-avea cum să nu sară în ochi trecătorilor, artistul de 43 de ani a ales şi-o pălărie cu model de camuflaj pentru pauza dintre filmări.

image

Aspectul său este unul destul de neconvenţional pentru noul său rol negativ, The Joker, care trebuie să impresioneze cu orice preţ. Să nu uităm că înainte sa, personajul a fost jucat de regretatul star Heath Ledger, dar şi de marele actor Jack Nicholson. “E şansa de a juca un personaj shakespearian – asta devin în ziua de azi romanele grafice şi benzile desenate, nu? Joker e acest dezastru superb al unui caracter – ce provocare!”, a mărturisit Jared Leto despre rol, pentru Screenrant.com.

Yes, it's @JaredLeto as the Joker wearing a bucket hat! http://t.co/Fy0P1Xdr6B pic.twitter.com/x1z46LXh7z — BuzzFeed (@BuzzFeed) April 21, 2015

Yes, it's @JaredLeto as the Joker wearing a bucket hat! http://t.co/Fy0P1Xdr6B pic.twitter.com/x1z46LXh7z

— BuzzFeed (@BuzzFeed) April 21, 2015Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg