FOTO Jeremy Irons, „under cover” prin Transilvania

14 octombrie, 2012
jeremy irons jpeg

Pentru că a auzit că avem o ţară frumoasă, locuri sălbatice şi băuturi tari, demne pentru bărbaţi puternici, actorul britanic a vizitat în secret România, fără reprezentanţi

Pentru că a auzit că avem o ţară frumoasă, locuri sălbatice şi băuturi tari, demne pentru bărbaţi puternici, actorul britanic a vizitat în secret România, fără reprezentanţi oficiali şi pregătiri speciale făcute dinainte.

Sătenii din Rîmetea, din judeţul Alba, au avut parte de-o imagine rară, asta chiar dacă nu şi-au dat prea bine seama cine stă în faţa lor: e vorba despre Jeremy Irons, care a străbătut Transilvania pe motocicletă şi care a făcut un popas în acest sat, unde a petrecut o seară în casa unui localnic, a băut palincă şi a consumat mâncare românească.

În călătoria sa „under cover” a fost însoţit doar de o tânără, care l-a ajutat să se înţeleagă în ungureşte şi în româneşte cu cei pe care starul îi întâlnea în periplul său.

Potrivit proprietarului pensiunii, la al cărei restaurant Jeremy Irons s-a oprit timp de circa o oră pentru a se odihni, actorul a mâncat o supă de perişoare şi a gustat palincă. aflaţi întâmplător la acel restaurant, câţiva fotografi din Ungaria l-au recunoscut pe celebrul actor şi l-au surprins în câteva instantanee.

image

Raab Zoltan, unul din fotografii care au vorbit cu Irons, a declarat pentru ştirileprotv.ro că actorul i-a povestit că face turul Transilvaniei cu motorul, că a parcurs deja mii de kilometri şi că pentru el aceasta este o relaxare între filmări.

După popasul făcut la Rîmetea, Jeremy Irons a plecat împreună cu însoţitoarea lui spre Aiud, după cum au mai spus cei care au discutat cu actorul.

Potrivit stirileprotv.ro, în Rîmetea locuiesc doar 600 de persoane, care trăiesc din turism. În plus, sătenii au avut grijă să-şi reabiliteze casele vechi, unele dintre acestea fiind parte a patrimoniului cultural naţional.

Foto: Ştirile ProTVRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg