FOTO JLo, în metrou şi Adele, pe-o bordură pe stradă. Ce s-a întâmplat cu aceste vedete în prima zi din 2021?

1 ianuarie, 2021
1 fetele jpg jpeg

2021 ne-a oferit o surpriză de proporţii încă din prima sa zi. În noaptea dintre 31 decembrie 2020-1 ianuarie 2021, două dintre cele mai mari vedete din lume au apărut, în spaţiul public, în ipostaze complet neobişnuite. Cum de a ajuns ditamai Jennifer Lopez în metroul newyorkez şi ce căuta Adele pe stradă, tot în New York, bând bere pe-o bordură?

Albumul de debut al lui Jenny from the Block, On the 6, a fost denumit după linia de metrou din NY pe care vedeta a frecventa înainte de-a deveni faimoasă, atunci când se ducea la serviciul pe care-l avea în Manhattan. Însă Lopez s-a întors în metrou, în seara de 31 decembrie, chiar înainte de-a trece în noul an, pentru a ajunge la concertul pe care l-a avut la New Year's Rockin' Eve de pe ABC.

3 jlo2 jpg jpeg

Cântăreaţa de 51 de ani arăta fenomenal în rochia din tulle cu trenă şi blazer Balmain strălucitor pe care le-a purtat în vagonul pregătit special pentru ea cu postere din colecţia ei de beauty JLo.

“Aseară a fost ireal!!!!!!!”, a postat vedeta ulterior pe Instagram. “Am mers cu metroul spre Times Sqare, pentru a face un filmuleţ pentru showul de Revelion. Tot trenul avea postere #JLOBEAUTY. Şi m-am emoţionat gândindu-mă la fetiţa care citea reviste chiar în acel metrou acum nişte ani buni. Ştiu că 2020 a fost unul dintre cei mai dificili ani trăiţi vreodată de noi, dar îndrăzniţi să visaţi! Visele se pot îndeplini oricând şi de-abia aştept să descopăr ceea ce ne este rezervat în viitor. LA MULŢI ANI!!!!!!!!

În ceea ce o priveşte pe Adele, ea a ajuns pe o bordură de pe stradă în noaptea dintre ani pentru că se distra cu prietenii ei în pandemie. Artista a respectat regulile şi n-a participat la nicio petrecere spectaculoasă, ci a preferat compania unora dintre prietenii ei cei mai apropiaţi. Apropo de prieteni, unul dintre ei a postat imaginea în care apare cântăreaţa britanică pe stradă, cu o bere într-o mână şi o ţigară, în alta.

6 adele jpg jpeg

„Ne distrăm şi noi cum putem”, a comentat Laura Dockrill pe pagina ei de Instagram.

foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg