FOTO Joan Collins arată fantastic la 82 de ani. Iată-i povestea

6 februarie, 2015
160430s jpeg

Vedetea serialului de televiziune „Dinastia“ nu-şi arată deloc vârsta. Mereu elegantă, aranjată şi cu celebru-i zâmbet la purtător, actriţa britanică continuă să fascineze şi să işte invidii printre mai tinerele colege de breaslă.

Vedetea serialului de televiziune „Dinastia“ nu-şi arată deloc vârsta. Mereu elegantă, aranjată şi cu celebru-i zâmbet la purtător, actriţa britanică continuă să fascineze şi să işte invidii printre mai tinerele colege de breaslă.

Întotdeauna a detestat să vorbească despre vârsta ei. Ani la rând, a încercat să ascundă adevărul despre ziua ei de naştere, ca şi cum astăzi mai poţi să ţii secret aşa ceva. Evident, n-a reuşit. Dar a izbutit să-şi ţină vârsta sub control şi să-şi trăiască viaţa ca la 20 de ani.

image

Dame Joan Henrietta Collins s-a născut pe 23 mai 1933 în casa unui evreu sud-african, agent de teatru, şi al soţiei sale, Elsie, hostessă la un club de noapte. Un biograf susţine că Joan era un bebeluş atât de frumos, cu ochii ei verzi aşa de dulci, încât mama ei a scris pe un bileţel: „Nu o sărutaţi!“.

E greu de crezut că ea e de aceeaşi vârstă cu King Kong şi podul Golden Gate din San Francisco, dar ăsta e adevărul, scrie ziarul britanic „Daily Mail“.

image

Copilăria sa a fost marcată de Al Doilea Război Mondial, iar la nouă ani a urcat pentru prima oară pe scenă. După naşterea surorii ei, Jackie, şi a fratelui Bill, familia a locuit în diferite apartamente închiriate, apoi s-a stabilit într-un imobil superb din centrul Londrei.

image
image

Mergea la cursurile Academiei Regale de Arte Dramatice îmbrăcată ca Juliet Greco şi îi înnebunea pe băieţi, scrie „Daily Mail“. Şi-a încercat norocul la Hollywood şi se fâţâia prin Los Angeles într-un Thunderbird roz, cu o etolă de şinşila pe umeri şi brăţări de smarald – o apariţie ce nu putea trece neobservată!

image
image

A „condus“ şi mulţi bărbaţi celebri. Se spune că printre iubiţii ei s-au numărat Charlie Chaplin, Dennis Hopper, Robert Quarry, Robert Wagner, Nicky Hilton, Gordon White, Harry Belafonte, Warren Beatty şi Taki Theodoracopulos.

S-a măritat prima oară la 18 ani, în 1952, însă s-a dovedit a fi un pas greşit, primul ei soţ, actorul irlandez Maxwell Reed, acceptând propunerea indecentă a unui bogat şeic arab de a o împrumuta pentru o noapte, pentru suma de 200.000 de dolari. Joan s-a refugiat la Hollywood, iar divorţul avea să se pronunţe în 1956.

image

De altfel, Joan Collins avea să treacă prin patru astfel de separări dureroase, ultimul, cel din 1987, fiind şi cel mai scandalos. După doi ani de mariaj cu cântăreţul suedez Peter Holm, ea spunea răspicat: „Eu n-am nevoie de un soţ, am nevoie de o nevastă“.

image

În 2001, şi-a găsit marea dragoste, Percy Gibson, directoul unei companii de teatru, cu 32 de ani mai tânăr ca ea. S-au căsătorit un an mai târziu, la Londra, iar în 2009 şi-au reînoit jurământul.

image
image

Jumătate scoţian, jumătate peruan, Gibson are un efect revigorant asupra actriţei. „Suntem împreună de 11 ani, cei mai fericiţi ani din viaţa mea“, a declarat ea. Secretul său? „Mult râs, muncă din greu, să nu fii niciodată prea gras sau prea slab şi un soţ cu 32 de ani mai tânăr“, explică vedeta, care nu se sfieşte să recunoască că are o viaţă sexuală foarte activă.

image
image

Ca şi viaţa personală, cariera a fost marcată de suişuri şi coborâşuri. A avut succes la Hollywood în anii '50-'60, apoi l-a pierdut.

image

După anii '70, când ajunsese să joace în filme horror, ea a revenit ca actriţă de soap opera. Publicul larg o ştie din celebrul serial „Dinastia“, în care a început să joace în 1981, întruchipând-o pe Alexis Morell Carrington Colby, şi care i-a adus un succes la scară largă. Plus şase nominalizări la Globul de Aur – dar o singură statuetă, în 1983.

image
image

În '83 îşi marca a 50-a aniversare pozând dezbrăcată în Playboy pentru o sumă rotundă, 500.000 de lire sterline, stârnind mare vâlvă.

image

Iar în '88 a debutat şi ca scriitoare, publicând primul ei roman, „Prime Time“. Deşi n-a avut trecere la critici, cartea s-a bucurat de succes.

image

În anii '90 a jucat în mai multe filme şi seriale şi a apărut în numeroase show-uri TV din SUA şi Marea Britanie. Acum, ea face parte din distribuţia serialului „The Royals“, care urmează să fie lansat în primăvara aceasta în S.U.A.

Anul trecut, ea a primit, din partea reginei Elizabeth a II-a, titlul de Dame, echivalentul feminin pentru titlul de Cavaler al Imperiului Britanic, un titlu onorific, acordat anual de casa regală britanică.

image

Proprietară a unor case superbe în Londra, Los Angeles, New York şi în sudul Franţei, actriţa a declarat că duce „o viaţă de ţigancă“, spunând că e tot timpul pe drumuri.

image

Deunăzi, ea a fost invitata lui Kathy Griffin, gazda show-ului „Fashion Police“, unde a vorbit despre cariera sa longevivă şi fascinaţia sa pentru modă.

image

„O ador. Iubesc tot ceea ce face Joan Collins. Are 81 de ani şi arată incredibil. Sincer, mi-aş fi dorit ca rochia ei de la Premiile SAG să aibă şi mai multe paiete şi un şliţ mai adânc! Vă rog să nu mă contraziceţi!“, a spus Kathy Griffin despre celebra actriţă.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg