FOTO Jojo, seducătoare în Grecia, la filmările noului videoclip

27 august, 2014
20 04486 jpeg

Jojo, cântăreaţa, s-a întors. Pe numele ei adevărat Cătălina Grama, vedeta a filmat videoclipul noului ei single, “I’m Letting Go”,pe plajele toride din Grecia, în Nafplio, alături de un bărbat chipeş, într-un decor rupt din paradis: ape turcoaz

Jojo, cântăreaţa, s-a întors. Pe numele ei adevărat Cătălina Grama, vedeta a filmat videoclipul noului ei single, “I’m Letting Go”,pe plajele toride din Grecia, în Nafplio, alături de un bărbat chipeş, într-un decor rupt din paradis: ape turcoaz, flori multicolore, străzi pietruite.

“M-am bucurat tare mult când am aflat că filmările pentru noul meu single vor avea loc acolo. Am coborât din avion şi am aterizat direct pe scaunul de make up al lui Koko, care a reuşit să mă transforme în 40 de minute din the girl next door într-o divă mediteraneană”, povesteşte Jojo. Cântăreaţa a făcut cunoştinţă cu partenerul ei de filmare, fotomodelul pe nume Haris, alături de care a trăit o adevărată aventură pe serpentine sau chiar pe marginea unei prăpastii.

A filmat o zi întreagă şi, după numai trei ore de somn, au continuat cu cadre trase la răsăritul soarelui: “Aşadar, în apă pentru două ore. Cred că am definit la şapte dimineaţă conceptul de cum să faci baie fără a face baie, în dimineaţa aceea, în Nafplio. Apoi am filmat pe străzi pietruite, înconjuraţi de priviri amuzate şi curioase. Ne-au oferit cu toţii sprijinul lor şi unii dintre ei au vrut să joace în clip”, adaugă Jojo.

Versurile piesei “I’m Letting Go” au fost compuse de Cezar Cristea (1-Q Sapro), iar compozitorul acestui single este Mihai Alexandru. Videoclipul noului single poate fi urmarit pe blogul personal, http://www.catalinagrama.com/blog .

image
image
image
image


Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg