FOTO Jorge a fost transformat în Elena Gheorghe! I-a ieşit sau nu?

24 septembrie, 2014
jorge elena gheorghe jpeg

George Papagheorghe, mai cunoscut nouă sub numele de scenă Jorge, a primit sarcina de a o imita pe Elena Gheorghe în show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Aşadar, Jorge va trebui să facă faţă unui număr de travesti şi să

George Papagheorghe, mai cunoscut nouă sub numele de scenă Jorge, a primit sarcina de a o imita pe Elena Gheorghe în show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Aşadar, Jorge va trebui să facă faţă unui număr de travesti şi să îmbrace rochia de mireasă, aşa cum a făcut-o Elena în videoclipul piesei „Mamma Mia”. Au fost necesare ore bune de machiaj şi repetiţii pentru ca Jorge să ajungă să intre cât mai bine în pielea personajului. Dacă a reuşit sau nu, veţi judeca singuri sâmbătă seară, de la ora 20.30, când Jorge va evolua cu o perucă roşcată, machiaj asemănător cântăreţei, rochie de mireasă şi voal.

Jorge a câştigat ediţia precedentă a emisiunii „Te cunosc de undeva” prin numărul senzaţional prin care l-a imitat pe Freddie Mercury.

Prestaţia de la „Te cunosc de undeva” le-a amintit multora de rolul principal pe care Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, l-a avut în urmă cu cinci ani în musicalul „Romeo şi Julieta”, pus în scenă la Operetă, în Bucureşti.

image


Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg