FOTO Jude Law, tată pentru a cincea oară! Cine este mama?

17 octombrie, 2014
1413504571794 wps 48 possible catherine hardin jpeg

Încântătorul star britanic de 41 de ani se bucură nespus să fie din nou tată. Şi n-ar fi prima dată când se nimereşte în aceeaşi situaţie: aceea de a nu avea o familie tradiţională, căci mama celui de-al cincilea urmaş al vedetei este chiar

Încântătorul star britanic de 41 de ani se bucură nespus să fie din nou tată. Şi n-ar fi prima dată când se nimereşte în aceeaşi situaţie: aceea de a nu avea o familie tradiţională, căci mama celui de-al cincilea urmaş al vedetei este chiar fosta lui iubită, Catherine Harding.

Aceasta are doar 23 de ani - cu 18 ani mai mică decât tatăl viitorului ei copil - şi este cântăreaţă şi textieră sub pseudonimul de Cat Cavelli. Ea şi Jude au fost împreună doar 6 săptămâni, în vară, pe când el filma în Republica Cehă.

image

Purtătorul său de cuvânt tocmai a anunţat oficial: „Pot confirma că Jude Law şi Catherine Harding aşteaptă un copil împreună, care se va naşte la primăvară. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi sunt dedicaţi complet creşterii copilului”. Perechea nici nu a avut timp să se formeze, căci Jude Law a fost cuplat de presă cu actriţa Ruth Wilson în 2013, deşi aceasta a insistat că sunt doar amici. Prin urmare, această Catherine a fost doar o relaţie pasageră, dar care anunţă parcă un tipar în viaţa de burlac al actorului.

image

“Ei consideră această situaţie una privată şi în afară de această confirmare, nu vor mai exista alte declaraţii. Vă rugăm să respectaţi intimitatea părţilor implicate”, a adăugat purtătorul de cuvânt al lui Law.

Să ne gândim că el mai are 3 copii cu fosta lui nevastă, Sadie Frost, de care s-a separat în 2003, ca apoi să-şi întâlnească marea iubire, Sienna Miller, cu care are o relaţie controversată şi care îl înşală cu Daniel Craig. Urmează o aventură cu modelul Samantah Burke, în 2008, care îi naşte o fiică, Sophia. Iar acum, după o reluare nereuşită a relaţiei cu Sienna şi o tentativă discretă cu Ruth Wilson, iată-l pe starul de 41 de ani din nou în postura de tată!

image

Copiii lui Jude Law cu Sadie sunt Rafferty (18), Rudy (12) şi Iris (13).Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg