FOTO Kate Middleton, definiţia eleganţei la înmormântarea Prinţului Philip. Omagiul adus de ea Reginei îndurerate

18 aprilie, 2021
1 11 jpg jpeg

Ducesa de Cambridge i-a adus un omagiu văduvei regale la înmormântarea Prinţului Philip din 17 aprilie. Kate Middleton a purtat o bijuterie care a completat perfect întreaga ţinută solemnă, dar de-o eleganţă desăvârşită pe care a purtat-o.

Soţia Prinţului William a atras toate privirile la evenimentul de ieri. Ducesa a purtat un choker din colecţia Reginei Elisabeta a II-a ca omagiu adus acesteia în ziua despărţirii definitive de cel care i-a fost alături Reginei timp de 73 de ani.

6 3 jpg jpeg

Kate a purtat o pereche de cercei din perle asortată la un choker tot din perle, set preferat, la un moment dat, şi de Prinţesa Diana. Bijuteriile ducesei au ieşit în evidenţă, făcând un contrast plăcut cu rochia Roland Mouret în care s-a prezentat Kate la înmormântarea Prinţului Philip.

Semnificaţie aparte a bijuteriilor

Chokerul din perle şi diamant a fost un cadou primit de Regină de la guvernul japonez şi a fost realizat de Garrard, după cum susţine Bijutierul Curţii Regale. Suverana a purtat minunata bijuterie într-o vizită în Bangladesh, în anii '80. Prinţesa Diana a împrumutat colierul pentru călătoria pe care o făcuse, în 1982, în Olanda.

Ducesa Kate a mai împrumutat şi cu alte ocazii colierul. Ea l-a purtat la aniversarea de 70 de ani a mariajului Reginei Elisabeta a II-a cu Prinţul Philip, în 2017. Având în vedere semnificaţia sentimentală a bijuteriei, soţia Prinţului William a considerat-o potrivită pentru evenimentul de ieri, când întreaga lume şi-a luat “Adio!” de la Ducele de Edinburgh.

7 4 jpg jpeg

Cerceii lui Kate au, de asemenea, o semnificaţie aparte – au fost oferiţi cadou de nuntă Reginei de către Hakim al Bahrain, în 1947. Exact ca în cazul colierului, Middleton a mai purtat cerceii şi cu altă pcazie, în 2016. Iar Prinţesa Diana i-a preferat în aceeaşi vizită făcută de ea în Olanda.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg