FOTO Kate Middleton şi-a reciclat din nou ţinuta!

10 martie, 2015
kate middleton 465677112 jpeg

Săptămâna trecută presa de peste Ocean titra despre noi tensiuni apărute la Palatul Buckingham. Isteria ar fi fost, de data aceasta, în jurul faptului că Prinţul Charles nu-şi vede pe cât de mult şi-ar dori nepotul din cauza

Săptămâna trecută presa de peste Ocean titra despre noi tensiuni apărute la Palatul Buckingham. Isteria ar fi fost, de data aceasta, în jurul faptului că Prinţul Charles nu-şi vede pe cât de mult şi-ar dori nepotul din cauza nurorii sale, Kate Middleton. Ba mai mult, ziarele britanice insistau că relaţia dintre Kate şi socrii săi este foarte tensionată.

Ei bine, dacă acesta este adevărul, atunci Prinţul Charles a jucat un rol magistral la cea mai recentă întâlnire a sa cu Ducesa de Cambridge.

image

Prinţul Charles şi soţia sa, Ducesa de Cornwell, au fost prezenţi ieri la Commonwealth Day Observation. La eveniment au sosit, după cum era de aşteptat, prinţul William şi Ducesa de Cambridge care au fost întâmpinaţi călduros de Prinţului Charles. Fotografii au surprins momente între Ducesa de Cambridge şi Prinţul Charles care contrazic toate teoriile apărute în presă în ultima vreme. Cei doi nu numai că s-au salutat şi şi-au zâmbit, dar au împărţit şi momente călduroase, ca de la socru la noră.

image

Ducesa, care mai are mai puţin de şase săptămâni până la naştere, a purtat o ţinută şic, care i-a venit de minune. Paltonul, de culoare roz prăfuit, este marca designerului Alexander McQueen şi este a doua oară când Kate îl poartă. Kate a purtat pentru prima dată acest palton în 2013, la ultima sa apariţie înainte de a-l naşte pe Prinţul George.

image

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg