FOTO Kevin Costner, cool la 60 de ani! Cât de bine arată “Bodyguard-ul” acum?

2 februarie, 2015
kevin costner 462208560 jpeg

Ne-am îndrăgostit de el din filmul “Dances with Wolves”, care i-a adus Oscarul în 1991, dar şi în filmele “Field of Dreams” ori “The Untouchables”. Actor, cântăreţ, regizor şi producător, Costner le-a încercat pe toate şi chiar i-au ieşit.

Ne-am îndrăgostit de el din filmul “Dances with Wolves”, care i-a adus Oscarul în 1991, dar şi în filmele “Field of Dreams” ori “The Untouchables”. Actor, cântăreţ, regizor şi producător, Costner le-a încercat pe toate şi chiar i-au ieşit. Deşi nu-l mai vedem atât de pregnant în lumea hollywoodiană, iată că acum pregăteşte să promoveze drama “Black or White”, care din păcate nici nu se apropie de faimosul film cu Whitney Houston, în 1992, el fiind în rolul bodyguardului, în filmul omonim.

image

Pe de altă parte, starul de 60 de ani arată cât se poate de cool la vârsta sa. Nu şi-a pierdut farmecul şi zâmbetul ştrengăreţ şi nici prezenţa de spirit. L-am văzut apărând cu ochelarii de soare pe ochi, la patru ace, alături de soţia sa superbă, Christine Baumqartner, şi la gala SAG Awards, amintindu-ne cu nostalgie de aerul lui cool din filmele de acţiune ori dramele anilor trecuţi. Iar la gala Annual Critics'Choice Awards a primit premiul pentru întreaga carieră!

image

Că tot vorbim de viaţa personală, Costner are 7 copii: 3 din prima căsnicie cu iubirea din facultate, Cindy Silva, de care a divorţat în 1994, după 16 ani de mariaj, apoi a urmat un copil din flori cu Bridget Rooney. În 2004, s-a însurat cu actuala sa nevastă, model german-american şi designer, cu care are alţi 3 copii.

image

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg