FOTO Klaus Iohannis, gazda Prinţului Charles în România

1 iunie, 2015
printul charles klaus iohannis costum alexandru ciucu jpeg

Fiul Reginei Elisabeta a II-a s-a întâlnit ieri, la Cotroceni, cu şeful statului român, unde au făcut schimb de amabilităţi şi au vorbit despre importanţa prezervării mediului natural şi a patrimoniului cultural şi istoric românesc.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a s-a întâlnit ieri, la Cotroceni, cu şeful statului român, unde au făcut schimb de amabilităţi şi au vorbit despre importanţa prezervării mediului natural şi a patrimoniului cultural şi istoric românesc.

Prinţul Charles al Marii Britanii s-a întors în România. Aproape an de an, din 1998 încoace, moştenitorul coroanei britanice vine la noi în ţară, mai ales în Transilvania, unde are şi câteva proprietăţi.

Ieri după-amiază, înainte să ajungă la casa lui din Viscri, Alteţa Sa Regală Charles, Prinţ de Wales, a ajuns la Palatul Cotroceni în jurul orei 17.30.

image

Elegant, într-un costum special creat de designerul Alexandru Ciucu, Klaus Iohannis l-a primit pe reprezentantul coroanei britanice în salonul oficial, unde au stat de vorbă aproximativ 40 de minute.

„M-am întâlnit astăzi, la Palatul Cotroceni, cu prinţul Charles, un om care preţuieşte România şi care ne promovează locurile transilvane oriunde merge în lume. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu el, mă bucur că ne reprezintă şi că vorbeşte despre România ca despre o parte a sufletului său“, a scris Iohannis duminică pe contul său de Facebook.

image

Potrivit unui comunicat de presa al Administraţiei Prezidenţiale, citat de Agerpres, prinţul de Wales a rememorat, la începutul întâlnirii prima sa vizita la Sibiu, context în care a apreciat modul în care acest oraş s-a dezvoltat în timpul mandatelor lui Klaus Iohannis, contribuind astfel la protejarea moştenirii istorice şi culturale a Transilvaniei.

La rândul său, Iohannis a apreciat implicarea prinţului de Wales în menţinerea specificului comunităţilor transilvane şi încurajarea protejării mediului şi a biodiversităţii din zonă.

În finalul întâlnirii, prinţul Charles i-a adresat preşedintelui român invitaţia de-a vizita Regatul Unit al Marii Britanii .i Irlandei de Nord, invitaţie pe care şeful statului a acceptat-o.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg