FOTO Kylie Jenner neagă că şi-a mărit posteriorul: dă vina pe lenjerie şi ne-arată cum

6 octombrie, 2015
kylie jenner naked instagram nude 18th birthday legal 11 jpeg

Ne vine foarte, foarte, foarte greu să credem o asemena motivare, când starleta de 18 ani s-a transformat atât de rapid şi de radical dintr-o adolescentă slabă şi fără forme într-o păpuşă cu siluetă clepsidră. Kylie spune în continuare, după luni de speculaţii că şi-ar fi pus implanturi fesiere, că fundul ei este pur şi simplu mai bombat doar datorită pantalonilor spanx, care se poartă ca lenjerie intimă, pentru a menţine formele ferme. Ne îndoim cu tărie că doar acei pantaloni strâmţi sunt responsabili de posteriorul ei, acest junior al posteriorului lui Kim Kardashian! Iar poza pe care a postat-o Kylie Jenner pentru a nega operaţia de mărire a feselor este departe de-a o ajuta în declaraţiile ei...

image

Ca toate piesele de lenjerie intimă spanx, şi pantalonii purtaţi de mezina familiei Kardashian i-au îmbrăţişat cum se cuvine formele. Însă felul în care sunt conturate fesele ei sugerează că a apelat la ajutor medical... cum a punctat şi un utilizator pe Twitter. “Kylie tocmai a postat o fotografie pe snapchat în care îi poţi vedea implanturile fesiere”, a scris acesta. Kylie, în schimb, a replicat: “Sunt spanx, iată şi linkul dacă vrei o pereche”.

De amintit că au trecut luni bune în care Kylie nega vehement că şi-ar fi făcut ceva pentru mărirea buzelor, ca în final, să admită că a apelat la injecţii de mărire. Apoi a taxat ideea că şi-a pus implanturi mamare, arătând că sânii ei măriţi se datorează unui sutien. Acum a venit rândul posteriorului. Ce credeţi, adevăr sau minciună?

image

FOTO HeptaRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg