FOTO La 78 de ani, Roger Waters, starul trupei Pink Floyd, s-a căsătorit. A cincea oară e "pentru totdeauna"?

15 octombrie, 2021
1 roger waters nunta kamilah chavis soferita lui de culoare mai tanara cu 35 de ani 2 jpg jpeg

Mireasa e fosta lui şoferiţă de culoare şi este mai tânără decât el cu vreo 35 de ani!

Roger Waters (78), legendarul muzician al trupei Pink Floyd, e în culmea fericirii, după ce a ajuns pentru a cincea oară la altar. De data aceasta, el a avut-o la braţ pe Kamilah Chavis, a cărei vârstă nu a fost dezvăluită oficial, dar conform zvonurilor ea ar avea în jur de 43 de ani.

Mireasa lui a păşit spre altar purtând o rochie din dantelă albă, marcată în talie cu o curea lată. Neobişnuită a fost alegerea buchetului, realizat din flori nemuritoare, regăsite şi în păr, dar şi la reverul de la costumul mirelui.

7 roger waters nunta kamilah chavis soferita lui de culoare mai tanara cu 35 de ani 6 jpg jpeg

Nunta a avut loc la vila artistului din Bridgehampton, New York, pe care acesta a cumpărat-o în 2010, cu 16,2 milioane de dolari.

”Sunt atât de fericit! În sfârşit cineva de păstrat”, a comentat artistul în dreptul fotografiilor postate pe reţelele de socializare, în care el şi mireasa lui apar îmbrăcaţi în hainele de ceremonie, plimbându-se, sărutându-se şi celebrându-şi iubirea.

4 roger waters nunta kamilah chavis soferita lui de culoare mai tanara cu 35 de ani 3 jpg jpeg

Roger Waters a mai fost căsătorit cu iubita sa din copilărie, Judy Trimm (1968-1975), cu Lady Carolyne Christie (1976-1992), care i-a dăruit un fiu, pe Harry Waters, acum muzician, apoi cu Pricilla Phillips (1993-2001), care i-a născut tot un băiat, pe nume Jack, dar şi cu cineasta Laurie Durning (2012-2015).

Waters, a cărui avere este estimată la 310 milioane de dolari, a dezvăluit într-un interviu din 2018 că a întâlnit-o pe Kamilah cu câţiva ani în urmă, la unul dintre concertele sale. Kamilah lucra în transport, aflându-se la volanul maşinii care îl transporta pe artist. Cum el s-a aflat două săptămâni în acea zonă, a făcut multe drumuri între stadion şi hotel şi a început să o cunoască pe şoferiţa sa. 

Din păcate, trupa Pink Floyd rămâne dizolvată, iar ultima reprezentaţie a muzicienilor ca un grup a fost în 2014. Recent toboşarul Nick Mason l-a comparat pe Waters cu Stalin, descriind dinamica în cadrul trupei în anii săi de glorie. Waters dispută drepturile asupra numelui Pink Floyd cu chitaristul David Gilmour, iar în 2020 basistul a dat în judecată formaţia.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate