FOTO La două luni de la nuntă, Cameron Diaz vorbeşte despre viaţa ei sexuală!

2 martie, 2015

Nimeni nu credea că celebra actriţă va ajunge la altar prea curând, însă s-a întâmplat. De două luni de când este căsătorită cu rockerul Benji Madden, Cameron Diaz este fericită şi pare că viaţa ei a ajuns pe un făgaş al

Nimeni nu credea că celebra actriţă va ajunge la altar prea curând, însă s-a întâmplat. De două luni de când este căsătorită cu rockerul Benji Madden, Cameron Diaz este fericită şi pare că viaţa ei a ajuns pe un făgaş al lucrurilor normale.

Actriţa în vârstă de 42 de ani a relizat pentru revista Cosmopolitan un pictorial prin care a vrut să arate că totul decurge normal în viaţa ei de femeie măritată şi că ea şi Benji sunt un cuplu adevărat, chiar dacă sunt de puţin timp împreună.

Întrebată fiind cum decurge viaţa în doi, Cameron a declarat că totul e aşa cum trebuie să fie şi că sexul are un rol foarte important în menţinerea armoniei în cuplu. ”(Sexul) Este ceva foarte sănătos pe care trebuie să-l facem din mai multe motive.”

De asemenea, actriţa a declarat că statutul dobândit recent nu-i schimbă cu nimic obiceiurile, ba mai mult, în această perioadă ea încearcă să se menţină în formă, mergând regulat la sala de fitness. Semn că cei doi nu au luat în calcul până acum conceperea unui bebeluş.

Cât despre comunicarea pe reţelele de socializare, Cameron a declarat că i se pare ciudat ca oamenii să aibă nevoie de aprobarea unor necunoscuţi în legătură cu orice se întâmplă în viaţa lor.

Sursă foto: CosmopolitanRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg