FOTO La mulţi ani, Brad Pitt! Cum s-a schimbat actorul de 51 de ani de-a lungul timpului

18 decembrie, 2014
brad pitt 7 years in tibe 1997 jpeg

Pe 18 decembrie1963, venea pe lume în localitatea Shawnee, din statul Oklahoma, cel mai sexy star hollywoodian al momentului. Azi, aşadar, eroul atâtor filme bune trece pragul celor 50 de ani. O zi care îl regăseşte

Pe 18 decembrie1963, venea pe lume în localitatea Shawnee, din statul Oklahoma, cel mai sexy star hollywoodian al momentului. Azi, aşadar, eroul atâtor filme bune trece pragul celor 50 de ani. O zi care îl regăseşte pe Brad Pitt ca om însurat – a doua oară – cu mama copiilor săi, frumoasa Angelina Jolie, dar şi ca actor activ în numeroase producţii promiţătoare. Cariera în film şi-a început-o acum mai bine de 20 de ani, care l-au consacrat de la tânărul blond cu ochi albaştri la unul din cele mai sexy staruri ale Hollywoodului.

Pentru a sărbători cum se cuvinte ziua lui de naştere, am regăsit câteva dintre cele mai importante look-uri ale lui Brad Pitt de-a lungul timpului, în cele mai faimoase filme ale sale şi nu numai, care arată versatilitatea şi maturizarea acestui bărbat celebru, aşezat la casa lui şi ieşit din cercurile vicioase din tinereţe. În continuare, Mr. Pitt!

Click pe următoarea!

În “Legendele toamnei”

Brad Pitt la 31 de ani apare cu plete lungi, în rolul unui Tristan rebel şi uşor violent, în adaptarea cinematografică din 1994, când a jucat alături de Anthony Hopkins şi Aidan Quinn.

Twelve Monkeys

Pentru rolul secundar din 1995, blondul pletos a fost nominalizat la Oscar!

Şapte ani în Tibet

În celebrul film din 1997, Brad a avut onoarea de-a intra în pielea austriacului Heinrich Harrer, care se împrieteneşte cu Dalai Lama în vremurile dificile în care China a preluat Tibetul. Şi look-ul său boem s-a potrivit de minune cu rolul!

image

Meet Joe Black

Avocatul diavolului: Brad Pitt a tot renunţat treptat la părul lung şi ne-a sedus cu rolul său obscur şi romantic al... Morţii, alături de Anthony Hopkins, din nou.

Fight Club

O răsturnare de imagine şi de interpretare, cu faimosul film al lui David Fincher, din 1999, adaptare după cartea lui Chuck Palahniuk, când Pitt a jucat cu Edward Norton rolul de rebel întors împotriva sistemului. Un rol impresionant, de altfel!

Ocean’s Eleven

Deja Pitt a ajuns în liga cea mai importantă a filmului, jucând cu George Clooney şi Mat Damon. Iarăşi observăm părul tot mai scurt al actorului, în 2001.

Troy

Trecem la interpretarea lui Ahile în 2004, când îl regăsim pe blond cu pletele sale desăvârşite şi cu un corp foarte musculos.

image

Mr. & Mrs. Smith

Anul 2005, când Brad Pitt o cunoaşte şi se îndrăgosteşte de Angelina Jolie, actuala lui soţie. În acel timp, era căsătorit cu Jennifer Aniston.

image

The Curious Case of Benjamin Button

Un al film de rezonanţă, în care starul a jucat spectaculos, în 2008, alături de Cate Blanchett.

image

The Tree of Life

Un film foarte frumos, care a câştigat şi Palme D’Or la Festivalul de Film de la Cannes, în 2011, şi în care Brad a jucat cu Sean Penn şi Jessica Chastain.

image

Moneyball

În drama din 2011, Pitt prinde deja imagine de bărbat împlinit, trecut de zbuciumul tinereţii.

Fury

În filmul din 2014, Brad joacă cu George Clooney şi Shia LaBeouf.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE