FOTO Larry Flynt vinde sediul „Hustler“

8 februarie, 2013
flynt building lg jpeg

A dat criza şi peste patronul „Hustler“? Ei bine, se pare că da, de vreme ce sediul celebrei publicaţii pentru adulţi este scos la vânzare.

A dat criza şi peste patronul „Hustler“? Ei bine, se pare că da, de vreme ce sediul celebrei publicaţii pentru adulţi este scos la vânzare.

Larry Flynt, publisherul revistei pentru adulţi Hustler, se pregăteşte să vândă sediul companiei sale, o clădire de zece etaje situată în Beverly Hills, California, pentru care a primit deja oferte de 85 milioane de dolari, potrivit Bloomberg.

Trei investitori "finalişti" au licitat aproximativ 85 milioane de dolari pentru clădire, a declarat pentru Bloomberg o sursă apropiată discuţiilor.

image

Una dintre companiile care doresc să preia proprietatea este Tishman Speyer Properties, care deţine printre altele şi Rockefeller Center din New York.

„Analizăm posibilitatea să vindem clădirea. Este un activ valoros, al cărui capital credem că ar putea fi utilizat mai productiv în alte zone. În prezent însă nu a fost luată nicio decizie", a declarat Arthur Sando, vicepreşedinte pentru comunicare la Flynt Management Group, citat de Bloomberg.

image

Sediul companiei lui Larry Flynt a fost construit în 1972 pentu o bancă şi a fost preluat în 1984 de actualul proprietar. În prezent, printre chiriaşi se numără consulatele Braziliei şi Ecuadorului, pe lângă firma de publishing a omului de afaceri.

image

Clădirea de geamuri este neagră, cu formă ovală. În faţa clădirii este expusă o sculptură în bronz care îl portretizează pe actorul John Wayne pe un cal, iar pe acoperiş este inscripţionat "Flynt Productions" cu litere albe.

image

Interiorul proprietăţii este decorat cu carpete şi draperii groase, mobilier în stil rococo şi lămpi Tiffany. La intrare, vizitatorii sunt întâmpinaţi de o recepţioneră în spatele unui birou uriaş, pe care sunt expuse în evantai exemplare Hustler, Hustler's Taboo şi Barely Legal.

image

Foto: WENN, thelocationportal.comRecente pe Ok! Magazine

Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg