FOTO Laura Cosoi a avut o lună de miere exotică

15 septembrie, 2015
Laura Cosoi Maldive 411 jpeg

După o nuntă de basm a urmat o vacanţă de vis în doi. Iată detaliile.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean şi-au spus „Da“ pe 8 august, având parte de trei petreceri: una de cununie civilă şi două de cununie religioasă.

Şi, după atâta petrecere şi voie bună, era timpul să sărbătorească şi în doi, departe de ochii curioşilor. Unde? În Maldive.

image

„Am vrut să mergem într-un loc unde să nu ne plimbăm, să avem condiţii bune, să nu zburăm foarte mult (tocmai ne întorsesem din China şi America), să fim răsfăţaţi şi să avem vreme bună. În Maldive este sezonul ploios, dar, după ce am urmărit webcam-urile, ne-am dat seama că vremea este schimbătoare – acum trage o rafală de ploaie după care imediat iese soarele“, a explicat Laura pe blogul personal de ce au ales această destinaţie.

image

„După ce ne-am documentat destul de bine, am ales resortul Baros, pe o insulă micuţă (de doar 500 m) pe care ajungi cu barca din Male în 20 de minute. Ne-am ales bungalow-ul pe apă, cu piscină. Totul este superb pe această insulă. De la peisaje, apă limpede, până la mâncare şi servicii“, laudă Laura turismul din Maldive.

image

„Am stat 8 zile şi ne-am bucurat din plin de momente relaxante pe şezlong, de băile în Oceanul Indian cu a lui fantastică viaţă marină, am făcut snorkeling ziua, dar şi noaptea, am înotat cu rechinii (vegetarieni, spun cei din staff) şi broaştele ţestoase, am mers la sală, ne-am plimbat cu un caiac cu fundul transparent, am jucat tenis de masă, am dormit, am citit, am savurat mâncărurile specifice şi programul artistic, concertele, pregătite special pentru noi. Totul este foarte bine gândit, intim, privat, în aşa fel încât să nu te întâlneşti cu ceilalţi turişti“, ne-a mai povestit ea, pe larg, programul ei şi-al proaspătului ei soţ.

image

Foto: blogul personalRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg