FOTO Laura Cosoi a creat un tablou inedit pentru o cauză umanitară!

21 decembrie, 2014
img 4821 resize jpeg

Laura Cosoi a dat startul campaniei caritabile “TabloRaw”, iniţiate de RawCoco, prima cofetărie-ceainărie raw-vegană din România, pentru promovarea alimentaţiei vii şi a donaţiilor pentru cauze nobile. Laura a fost invitată să facă un tablou din

Laura Cosoi a dat startul campaniei caritabile “TabloRaw”, iniţiate de RawCoco, prima cofetărie-ceainărie raw-vegană din România, pentru promovarea alimentaţiei vii şi a donaţiilor pentru cauze nobile. Laura a fost invitată să facă un tablou din seminţe şi ingrediente naturale din care de obicei se fac tartele, prăjiturile, torturile, brioşele şi bomboanele raw-vegane.

Pentru că iubeşte dansul şi poezia din jurul său, Laura a ales ca temă pentru tabloul său “sanatos” o balerină pe care a colorat-o din goji, migdale, seminţe, praf de turmeric, susan şi fulgi de cocos. Tabloul va fi scos la licitaţie pe site-ul www.rawcoco.ro, iar banii se vor duce către secţia de oncologie pediatrică a Spitalului Marie Curie prin Asociaţia Beneva pentru a cumpăra catetere şi aparatura medicală necesară tratării copiilor care suferă de cancer.

image

“Am fost încântată de invitaţia Ancăi Alungulesei, fondatoarea RawCoco, pentru că mi s-a parut interesant cum ingredientele naturale şi seminţele de toate felurile care de obicei creează compoziţia unui desert delicios şi sănătos pot lua alt chip cu ajutorul creativităţii”, povesteşte Laura Cosoi.

image

Balerina colorată şi îmbrăcată de Laura în seminţe de tot felul va putea fi cumparată de pe site-ul cofetăriei pentru a ajuta o cauză pe care Laura o susţine de mult timp: “Îmi doresc să ajut cum pot copiii bolnavi de cancer care sunt atât de chinuiţi şi cărora le lipsesc multe lucruri esenţiale pentru tratamentele vitale pentru ei. Acest tablou “viu” îmi doresc să ajungă la o persoană care să ştie că alături de toată aprecierea mea, va primi sşi satisfacţia unui gest nobil uriaş făcut pentru nişte copii mult prea crunt loviţi de un diagnostic înspăimântător. Sper ca balerina mea diafană, în care am pus mult suflet, să ajute copiii”, spune cu speranţăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg