FOTO Lavinia Pintea s-a recăsătorit

29 decembrie, 2014
1004703 1444531625764215 2131374707 n jpeg

Rămasă văduvă după moartea regretatului actor Adrian Pintea, aceasta a renunţat la doliul pe care-l purta de ani de zile şi şi-a refăcut viaţa alături de medicul Laurenţiu Cârstea, cu care s-a căsătorit înainte de Sărbători.

Rămasă văduvă după moartea regretatului actor Adrian Pintea, aceasta a renunţat la doliul pe care-l purta de ani de zile şi şi-a refăcut viaţa alături de medicul Laurenţiu Cârstea, cu care s-a căsătorit înainte de Sărbători.

Crăciunul de anul acesta n-a mai fost trist pentru Lavinia Pintea, fostă tatomir şi actuală Cârstea, care întâmpină, iată, noul an cu verigheta pe deget.

image

După şapte ani şi jumătate de la trecerea în nefiinţă a soţului ei, marele actor Adrian Pintea, Lavinia a decis să-şi dăruiască sufletul lui Laurenţiu Cârstea, de profesie medic, după o relaţie de o jumătate de an.

image

„În prima zi de relaţie m-a cerut de soţie, în plină stradă. În fiecare zi de relaţie, el mă cere de soţie“, povestea Lavinia Tatomir la o emisiune TV.

Cei doi şi-au unit destinele la starea civilă, pe 22 decembrie, şi au fost înconjuraţi de prieteni.

image
image

vezi aici tot albumul de nuntă

„Ne-am dorit mult să intrăm în Noul An având relaţia noastră de iubire oficializată, aşa cum ne-am dorit din prima clipă. Ne-am dorit o cununie discretă, cu familia şi câţiva prieteni foarte apropiaţi alături. Sigur că a fost o zi cu rezonanţă istorică: prima zi de mandat a unui nou preşedinte, ziua revoluţiei române, dar cununia noastră este doar o coincidenţă fericită. Şi eu şi Laurenţiu am trăit emoţiile fireşti unui asemenea eveniment. Vom amâna plecarea în luna de miere după cununia religioasă din vară. Acum ne simţim cu adevărat liniştiţi, fericiţi şi împliniţi“, a declarat, pentru Spynews.ro proaspăta căsătorită.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}