FOTO Lindsay Lohan, din nou ”fată rea”!

23 aprilie, 2015
lindsay 0 jpeg

De obicei intră în vizorul presei prin lucruri negative, precum ar fi furturi din magazine sau consumul repetat de droguri. De altfel, nu degeaba este numită ”fata cea rea a Hollywoodului”. În ultima vreme, Lindsay Lohan

De obicei intră în vizorul presei prin lucruri negative, precum ar fi furturi din magazine sau consumul repetat de droguri. De altfel, nu degeaba este numită ”fata cea rea a Hollywoodului”.

În ultima vreme, Lindsay Lohan a făcut orice pentru a demonstra lumii că s-a potolit şi că viaţa ei a intrat pe un făgaş normal. Nu şi-a mai neglijat îndatoririle legale, a încetat cu consumul de droguri şi chiar încearcă să ducă o viaţă cât mai sănătoasă. Deseori şi-a surprins fanii de pe reţelele de socializare cu fotografii surprinse în timpul orelor de sport, demonstrând astfel că încearcă din răsputeri să-şi schimbe viaţa.

Însă cum reputaţia de fată rea o prinde atât de bine, Lindsay nu se dezice chiar de tot de această titulatură. Drept prin urmare, un pictorial recent realizat pentru revista Notion o arată pe actriţa în vârstă de 28 de ani cât se poate de sexy şi rea.

image

Pentru aceastăp şedinţă foto actriţa a schimbat câteva ţinute dintre cele mai sexy, arătând că orele petrecute în sala de fitness n-au fost în zadar.

image

Cu ocazia acestui pictorial, Lindsay a dat şi-un interviu în care spunea că nu mai este interesată chiar deloc de viaţa pe care a dus-o până acum un an, înainte să se mute în Londra pentru a juca în diferite piese de teatru. Actriţa recunoaşte că şi-a vizitat vechii prieteni, cu ocazia de naştere a unuia dintre ei, şi că a realizat că nu au o influenţă bună asupra ei şi că îi e mai bine acum că e la mare distanţă de ei.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg