FOTO Liv Tyler, pe picior greşit, în costum de baie

27 august, 2014
liv jpeg

Vacanţele încă nu s-au sfârşit pentru vedetele noastre de peste Ocean. Aşa am descoperit-o, de exemplu, pe frumoasa fiica a lui Steven Tyler, Liv, şi pe iubitul ei, Dave Gardner, în escapada lor spaniolă. Cei doi au fost fotografiaţi pe un iaht, de-a lungul coastei Formentera, iar Liv a dat un adevărat

Vacanţele încă nu s-au sfârşit pentru vedetele noastre de peste Ocean. Aşa am descoperit-o, de exemplu, pe frumoasa fiica a lui Steven Tyler, Liv, şi pe iubitul ei, Dave Gardner, în escapada lor spaniolă.

Cei doi au fost fotografiaţi pe un iaht, de-a lungul coastei Formentera, iar Liv a dat un adevărat recital acvatic, înotând de mama focului în apele albastre. Cu toate acestea, trebuie să recunoaştem că silueta fostului model, acum în vârstă de 37 de ani, nu mai e ca altădată, mai ales dacă ar fi să judecăm după câteva cadre în care Liv a fost surprinsă cu spatele.

Poate că nici costumul de baie ales, din două piese, cu slipul cu talie foarte joasă, n-a avantajat-o foarte mult pe vedetă.

Trebuie să recunoaştem că, în afara acelor kilograme în plus pe talie, Liv are totuşi un trup destul de fit pentru vârstă ei, fără vergeturi sau celulită.

image

PHOTOS Liv Tyler dans Formentera avec petit ami Dave Gardner: http://t.co/R0CzDEAcq8 #LivTyler #Dave — News-People.fr (@NewsPeople_Fr) August 27, 2014

PHOTOS Liv Tyler dans Formentera avec petit ami Dave Gardner: http://t.co/R0CzDEAcq8 #LivTyler #Dave

— News-People.fr (@NewsPeople_Fr) August 27, 2014

Foto: print screen Dailymail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi