FOTO Loredana aşa cum n-ai mai văzut-o: masculină

5 septembrie, 2014
loredana   photo by bogdan moldovan 3 jpeg

Loredanaa filmat pe 3 septembrie un nou videoclip, pentru piesa “Risipitor”, un single cu un mesaj puternic, ce va fi lansat în curând, împreună cu MediaPro Music. Filmarile videoclipului au avut loc în Buftea şi au durat 16 ore, în regia lui Dragoş Buligă. Lori a mai lucrat cu

Loredanaa filmat pe 3 septembrie un nou videoclip, pentru piesa “Risipitor”, un single cu un mesaj puternic, ce va fi lansat în curând, împreună cu MediaPro Music.

Filmarile videoclipului au avut loc în Buftea şi au durat 16 ore, în regia lui Dragoş Buligă. Lori a mai lucrat cu acelaşi regizor şi pentru videoclipurile pieselor “Tzuki” şi “Viva Mamaia”.

“A fost o zi de filmare lungă, venită după multe concerte, filmări pentru ‘Vocea Romaniei’ şi lucrul la celelalte proiecte muzicale pe care le pregătesc pentru această toamnă. Am încercat să fac un videoclip special, surprinzător şi sper să vă placă ce va ieşi. Nu risipiţi dragostea!”, a spus Loredana.

Noul videoclip prezintă o luptă între artistă şi alter ego-ul ei masculin, ocazie cu care Loredana a adoptat o atitudine masculină, care o prinde de minune. Ţinutele Loredanei au fost asigurate de Radu Mada, de machiajul artistei s-a ocupat Alex Abagiu, iar coafurile sale au fost realizate de Sorin Stratulat.

image

Foto: Bogdan MoldovanRecente pe Ok! Magazine

scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg