FOTO Luana Ibacka, ambasadoarea dansului

24 noiembrie, 2014
img 6521 608x912 jpeg

Ştiam despre pasiunile ei pentru fotografie, amenajări interioare ori pentru îngrijire corporală şi mobilare a sufletului. Deunăzi, am descoperit încă un hobby al prezentatoarei de televiziune: dansul.

Ştiam despre pasiunile ei pentru fotografie, amenajări interioare, dar şi pentru îngrijire corporală şi îngrijire a sufletului. Deunăzi, am descoperit încă un hobby al prezentatoarei de televiziune: dansul.

„Dansul este un festival al plăcerii, al magicului prezent în corp, este festivalul trupului deblocat de limitări, este sărbătoarea muzicii care pătrunde în celule, nervi şi oase, dansul este un festival al naraţiunii în mişcare, o celebrare a frumosului dezlănţuit“, scria Luana cu sensibilitate despre noul ei hobby, pe blog.

image
image

După două luni de când a descoperit tango-ul, într-o sală de dans profesionistă, Luana a demarat un nou proiect, denumit, „Poveste în doi“.

image

„Mă alătur echipei de performeri ai Festivalului de dans “History of a lost love”, un ambasador al sărbătorii trupului în mişcare“, anunţa ea, tot pe blogul personal, participarea la unul dintre cele mai importante întâlniri de acest fel.

image
image
image

Weekendul trecut, timp de trei zile, de vineri seara până duminica seara, la Marcon Calise, la “History of a lost Love” Dance Festival au avut loc workshop-uri de dansuri latino, tango argentinian şi multe alte genuri ce au fuzionat, proiecţii de filme, show-uri de dans şi petreceri cu public şi traineri.

image
image
image

La acest eveniment, prezentat de Luana şi de gazdele Josué Joseph şi Brigitte Christine Preda, au concurat şi dansatorii pregătiţi de Wilmark.

image
image

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg