FOTO Luana Ibacka, ambasadoarea dansului

24 noiembrie, 2014
img 6521 608x912 jpeg

Ştiam despre pasiunile ei pentru fotografie, amenajări interioare ori pentru îngrijire corporală şi mobilare a sufletului. Deunăzi, am descoperit încă un hobby al prezentatoarei de televiziune: dansul.

Ştiam despre pasiunile ei pentru fotografie, amenajări interioare, dar şi pentru îngrijire corporală şi îngrijire a sufletului. Deunăzi, am descoperit încă un hobby al prezentatoarei de televiziune: dansul.

„Dansul este un festival al plăcerii, al magicului prezent în corp, este festivalul trupului deblocat de limitări, este sărbătoarea muzicii care pătrunde în celule, nervi şi oase, dansul este un festival al naraţiunii în mişcare, o celebrare a frumosului dezlănţuit“, scria Luana cu sensibilitate despre noul ei hobby, pe blog.

image
image

După două luni de când a descoperit tango-ul, într-o sală de dans profesionistă, Luana a demarat un nou proiect, denumit, „Poveste în doi“.

image

„Mă alătur echipei de performeri ai Festivalului de dans “History of a lost love”, un ambasador al sărbătorii trupului în mişcare“, anunţa ea, tot pe blogul personal, participarea la unul dintre cele mai importante întâlniri de acest fel.

image
image
image

Weekendul trecut, timp de trei zile, de vineri seara până duminica seara, la Marcon Calise, la “History of a lost Love” Dance Festival au avut loc workshop-uri de dansuri latino, tango argentinian şi multe alte genuri ce au fuzionat, proiecţii de filme, show-uri de dans şi petreceri cu public şi traineri.

image
image
image

La acest eveniment, prezentat de Luana şi de gazdele Josué Joseph şi Brigitte Christine Preda, au concurat şi dansatorii pregătiţi de Wilmark.

image
image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya