FOTO Lux suprem: cum arată iahturile vedetelor

20 iulie, 2017
deschidere puff daddy jpeg

Impresionante la exterior, aceste hoteluri plutitoare ale vedetelor sunt au interioare cu adevărat extravagante

image image image
image image

Johnny Depp

J.K. Rowling a cumpărat iahtul de la Johhny Depp.

Despre acest iaht se crede în continuare că aparţine Piratului din Caraibe, deşi piratul i-a părăsit de ceva vreme puntea. La începutul acestui an, J.K. Rowling, celebra autoare a seriei Harry Potter, l-a cumpărat cu 22 de milioane sterline, fascinată fiind de interioarele ambarcaţiunii. Iar Depp, la rândul său, a afost fascinat de banii ei, în urma divorţului lui de Amber Heard, care nu i-a picat bine pe plan financiar. Cu o lungime de 47,5 metri, iahtul a fost construit în Turcia şi s-a numit iniţial Vajoliroja. Ai putea spune după numele piratului Jolly Roger. Dar, în acelaşi timp, a fost şi un cuvânt format din această combinaţie de nume: Va de la Vanessa Paradis, Jo de la Johnny, Liro de la Lily Rose, fiica lor, şi Ja de la Jack, numele fiului lor. Perfect, dar după ce s-a despărţit de Vanessa şi a apărut Amber Heard a trebuit să schimbe numele. Depp l-a rebotezat atunci Amphitrite, după soţia lui Poseidon, în cinstea frumoasei Amber. Asta după ce în 2008 Depp a cheltuit 5 milioane de lire sterline pentru renovarea interioarelor, alegând mult lemn şi catifea. Iahtul e dotat cu toate echipamentele necesare pentru waterski, wakeboard, windsurf, kayak şi snorkeling, dar are şi home cinema şi HIFi.

image image image image image image

The Edge spune că şi-a împlinit un vis când a cumpărat acest iaht.

Un alt superiaht despre care se crede că are alt posesor. Vasul îi este atribuit lui Bono de la U2. Dar proprietarul lui este, de fapt, colegul lui Bono, The Edge, care l-a cumpărat cu 12 milioane de euro. Are o lungime de 42,6 metri şi 6 cabine pentru 12 oaspeţi. “Nu ştiu de ce se crede că e al lui Bono. El habar n-are despre iahturi ”, a glumit The Edge. Soţia lui, Morleigh Steinberg, a supravegheat renovarea iahtului, care are jacuzzi, dar şi piscină pe punte.

image image image image image

Cavalli şi-a decorat iahtul după stilul creaţiilor lui vestimentare.

Se putea ca printurile exotice care l-au consacrat pe designerul florentin să nu se regăsească în decorul interior al iahtului? Vasul are 41 de metri lungime şi a fost proiectat în 2004, brandul italian Baglietto fiind recunoscut după o istorie nautică de succes de peste 160 de ani.

4. Dolce & Gabbana - Regina D’Italia

image image image image

image

Domenico Dolce şi Stefano Gabbana

Iahtul acesta de 51 de metri lungime care aparţine celor doi designer italieni a văzut multe petreceri exclusiviste cu toată crema modei… Interioarele lui au fost decorate de Lazzarini Pickering Architetti.

5.  Sean “Diddy” Combs - The Maraya

image image image

Acest iaht este unul în stilul regelui bling bling: cu o sală de cinema, dar şi o scenă şi un ring de dans. P.Diddy l-a cumpărat în 2012 cu 65 de milioane de dolari şi are la bord un staff de 10 membri. Cu o lungime de 54 de metri, iahtul a găzduit de atunci mai multe petreceri cu vedete în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Un motiv pentru care celălalt iaht al lui Diddy, Oasis, probabil că este foarte gelos.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}