FOTO Madonna, nud la 56 de ani!

6 aprilie, 2015
madonna 5 jpeg

Este cunoscută prin gesturile sale excentrice, şi mai ales prin mesajele îndrăzneţe pe care le postează pe reţelele de socializare. De aceea, poate că n-ar trebui să ne mire că Madonna a postat din nou o fotografie nud

Este cunoscută prin gesturile sale excentrice, şi mai ales prin mesajele îndrăzneţe pe care le postează pe reţelele de socializare. De aceea, poate că n-ar trebui să ne mire că Madonna a postat din nou o fotografie nud, menită să transmită un mesaj dur.

Madonna a lansat o companie pe Internet privind ”ipocrizia reţelelor de socializare”. Pentru a-şi întări cauza, artista în vârstă de 56 de ani a postat o fotografie nud. "De ce ar fi posibil să îţi arăţi fesele, dar nu şi sânii? Poţi să te îneci în ipocrizia reţelelor de socializare", afirmă cântăreaţa americană în textul care însoţeşte acea imagine.

image

Alte guri spun că această postare nu este altceva decât o strategie de promovare a celui mai recent album al artistei americane. Asta şi pentru că mesajul postat era urmat de hashtag-urile "Artă pentru libertate", "Unapologetic Bitch" şi "Rebel Heart" - cel din urmă fiind de altfel titlul celui mai recent album al ei.

Noul ei album, ”Rebel Heart” a fost lansat pe 9 martie, şi, potrivit specialiştilor, a fost un semi-eşec pentru cântăreaţă, având în vedere vânzările scăzute ale albumului înregistrate în primele săptămâni de la lansare.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia