FOTO Madonna şi fiica ei, Lourdes, atunci şi acum!

24 iunie, 2014
article 2665759 1f0fa79500000578 10 634x620 jpeg

Vedeta este cu siguranţă o mamă teribil de mândră de fata ei de 17 ani, care a avut balul absolvirii liceului, participând trup şi suflet la momentele ei speciale. Şi iată cum arată acum, după 9 ani, fiica reginei!

Vedeta este cu siguranţă o mamă teribil de mândră de fata ei de 17 ani, care a avut balul absolvirii liceului, participând trup şi suflet la momentele cele mai speciale ale acesteia şi făcând fotografii memorabile. Bineînţeles, au fost trecute instant în catastiful Instagram. Iată cum arată, la 9 ani diferenţă, mama şi fiica!

image

Lourdes Leon a ales o rochie elegantă, cu buline, potrivită pentru vârsta ei fragedă, la care a armonizat o pată de culoare pe buze, de un roşu intens, şi o pereche de pantofi cu toc cui, foarte înalţi. Adolescenta, viitoare fashion designer, îşi va primi diploma de absolvire de la Liceul de Muzică şi Artă LaGuardia. Pozele postate de Madonna nu sunt exclusiv de la bal, ci de la petrecerea dinaintea... marii petreceri, de fapt. Desigur, regina muzicii pop a ţinut să împărtăşească oboseala resimţită la evenimentul fiicei sale şi faptul că s-a bucurat de un pahar de vin roze, între timp.

image

Din păcate, Material Girl de 55 de ani trebuia să-şi dea în petic puţin, pentru a arăta că e o mamă cool, dând hashtag cu yaaaasssbitch!, în repetate rânduri (“Mama takes a rest #graduatebitch” aka „Mama se odihneşte”). De asemenea, a postat şi poze cu băieţii care se distrau împreună cu fiica ei.

image

InstagramRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE