FOTO Madonna şi fiica ei, Lourdes, atunci şi acum!

24 iunie, 2014
article 2665759 1f0fa79500000578 10 634x620 jpeg

Vedeta este cu siguranţă o mamă teribil de mândră de fata ei de 17 ani, care a avut balul absolvirii liceului, participând trup şi suflet la momentele ei speciale. Şi iată cum arată acum, după 9 ani, fiica reginei!

Vedeta este cu siguranţă o mamă teribil de mândră de fata ei de 17 ani, care a avut balul absolvirii liceului, participând trup şi suflet la momentele cele mai speciale ale acesteia şi făcând fotografii memorabile. Bineînţeles, au fost trecute instant în catastiful Instagram. Iată cum arată, la 9 ani diferenţă, mama şi fiica!

image

Lourdes Leon a ales o rochie elegantă, cu buline, potrivită pentru vârsta ei fragedă, la care a armonizat o pată de culoare pe buze, de un roşu intens, şi o pereche de pantofi cu toc cui, foarte înalţi. Adolescenta, viitoare fashion designer, îşi va primi diploma de absolvire de la Liceul de Muzică şi Artă LaGuardia. Pozele postate de Madonna nu sunt exclusiv de la bal, ci de la petrecerea dinaintea... marii petreceri, de fapt. Desigur, regina muzicii pop a ţinut să împărtăşească oboseala resimţită la evenimentul fiicei sale şi faptul că s-a bucurat de un pahar de vin roze, între timp.

image

Din păcate, Material Girl de 55 de ani trebuia să-şi dea în petic puţin, pentru a arăta că e o mamă cool, dând hashtag cu yaaaasssbitch!, în repetate rânduri (“Mama takes a rest #graduatebitch” aka „Mama se odihneşte”). De asemenea, a postat şi poze cu băieţii care se distrau împreună cu fiica ei.

image

Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png