FOTO Malvina, Albertina şi Andreea Raicu au strălucit în aceeaşi seară

8 octombrie, 2014
malvina jpeg

Fostele colege de la TVR Malvina Cservenschi şi Albertina Ionescu au participat, ieri seara, la lansarea colecţiei de toamnă a casei Paisi, brand specializat în haine de blană, din cadrul Victoria Gallery. Cu această ocazie

Fostele colege de la TVR Malvina Cservenschi şi Albertina Ionescu au participat, ieri seara, la lansarea colecţiei de toamnă a casei Paisi, brand specializat în haine de blană, din cadrul Victoria Gallery. Cu această ocazie, frumoasele brunete şi-au etalat ţinutele elegante pe care le-au ales pentru eveniment, ambele alegând taioare în aceeaşi nuanţă, nude.

Malvina şi Albertina nu au doar televiziunea în comun, ci şi spiritual antreprenorial. Fiecare şi-a dezvoltat propria afacere. Malvina Cservenschi a lansat brandul de bijuterii Malvensky, în timp ce Albertina se laudă cu o linie de poşete.

image

Celor două li s-a alăturat şi o altă vedetă TV, Andreea Raicu, la rândul ei o apariţie rafinată. Andreea a purtat o fustă cu imprimeu floral, o bluză cu mâneci trei sferturi şi un colier statement, o ţinută foarte apreciată de cei prezenţi la lansare.

image

Foto: Sever GheorgheRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg