FOTO Mame celebre care au ajuns imediat la silueta de dinaintea sarcinii

27 februarie, 2015
angelina 2 jpeg

Ce au în comun cele trei zâne ale Hollywoodului, pe lângă faimă şi frumuseţe? Sunt proaspete mămici şi, totuşi, au o formă fizică de invidiat! Ce secret au împărţit, după ce-au născut, pentru a arăta atât de bine?

Ce au în comun cele trei zâne ale Hollywoodului, pe lângă faimă şi frumuseţe? Sunt proaspete mămici şi, totuşi, au o formă fizică de invidiat! Ce secret au împărţit, după ce-au născut, pentru a arăta atât de bine?

Mila Kunis

Logodnica (sau soţia, după cum susţin unele surse) lui Ashton Kutcher a apărut în toată splendoarea ei de mamă, într-o formă formidabilă, chiar la premiera celui mai recent film în care joacă, „Jupiter Ascending“, pe 2 februarie, în Los Angeles. Rochia Dolce & Gabbana, cu un corset care i-a pus în valoare decolteul generos şi talia tot mai subţire, a transformat-o într-o adevărată lebădă neagră. Şi, ca să ofere o explicaţie celor care-au rămas impresionaţi de cum arată, la patru luni de la naşterea fiicei sale, Wyatt Isabelle, Mila (31) a precizat cum a scăpat de kilogramele în plus, în cadrul unui interviu: „Alăptarea este cel mai bun exerciţiu fizic!“

Zoë Saldaña

Cel mai uluitor exemplu al revenirii spectaculoase la silueta iniţială îl reprezintă actriţa din „Gardienii Galaxiei“, cu atât mai mult cu cât au trecut doar zece săptămâni de când a născut... gemeni! Zoë (36) a ţinut cât mai ascunsă naşterea celor doi băieţi ai ei, Cy şi Bowie, pe care îi are cu soţul său, Marco Perego, destul de mult timp, iar apariţiile sale au fost foarte rare. Însă iată că, la decernarea premiilor Visual Effects Society din 4 februarie, unde a prezentat un trofeu, n-a trecut neobservată. Din contră, actriţa a radiat pur şi simplu într-o rochie neagră cu buline, care i-a conturat frumos trupul neaşteptat de zvelt. O fi tot alăptatul gemenilor de vină?

Scarlett Johansson

O altă frumuseţe care celebrează maternitatea şi care a revenit rapid la voluptăţile care au consacrat-o este starul de 30 de ani din „Lucy“. Scarlett a născut la sfârşit de septembrie, anul trecut, o fetiţă pe nume Rose, cu soţul ei de origine franceză, Romain Dauriac, dar a preferat maxima discreţie privind viaţa sa personală. Ca să respecte trendul noilor mămici celebre, ea a întors toate privirile recent, pe 31 ianuarie, la un eveniment de celebrare a excelenţei actorilor australieni, G’Day USA Gala, cu o imagine radioasă, de parcă nici n-ar fi trecut prin lunile de sarcină. Explicaţia corpului tonifiat? „Cea mai bună cale de-a reveni la formele tale e să alăptezi. O fac mereu şi îmi place atât de mult!“, a declarat Scarlett pentru publicaţia „W“.

Blake Lively

A fost numită pe timpul sarcinii cea mai rafinată gravidă din lumea showbizului şi nu s-a dezis de această titulatură nici după ce a adus-o pe lume pe micuţa Violet. Frumoasa actriţă în vârstă de 27 de ani a avut parte de o recuperare fantastică după naştere, revenind imediat la silueta care a consacrat-o. Secretul? Alăptatul! Deşi Ryan a glumit cu presa spunând în emisiunea lui Ellen că a încercat chiar şi să alăpteze, suntem siguri că i-a lăsat această sarcină soţiei sale, căreia cu siguranţă i-a fost mai la îndemână.

Angelina Jolie

Imediat după naşterea gemenilor Knox şi Vievienne Jolie-Pitt, Angelina a împărtăşit tuturor, prin intermediul revistei ”W”, secretul siluetei sale perfecte chiar şi după o sarcină de gemeni, şi anume: alăptatul!

Cu acea ocazie, Angelina a vorbit şi despre importanţa nutriţională a alaptatului, dar şi despre emoţiile pe care le-a experimentat ca mamă atunci când şi-a hrănit copiii cu lapte de la sân.

image


Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko