FOTO Mariah Carey: Ce s-a întâmplat cu ea după divorţ?

3 noiembrie, 2014
mariah carey 035 pbu173420 03 jpeg

În mariaj sau în despărţire, o divă rămâne divă. Una în derivă, însă, căci după despărţirea de soţul cu zece ani mai tânăr, Nick Cannon (34), în august 2014 (deşi cei doi trăiau separat de mai mult timp), lui Mariah nu

OK! i-a dat note

Aspect fizic: 6

Viaţa personală: 6

Profesie: 8

În mariaj sau în despărţire, o divă rămâne divă. Una în derivă, însă, căci după despărţirea de soţul cu zece ani mai tânăr, Nick Cannon (34), în august 2014 (deşi cei doi trăiau separat de mai mult timp), lui Mariah nu prea-i mai merge pe niciun plan. Să începem cu cel mai bătător la ochi, fizicul. Ei bine, pentru seria de concerte susţinute de Mariah pe plaiuri asiati­ce, aceasta a abordat, evident, ţinute sexy. Aşa crede ea. Fuste foarte-foarte scurte, cu vedere la pulpele foarte-foarte groase, şi bustiere care îi sugrumă formele generoase din cale-afară. Imagine care pare să-i dea dreptate lui Nick, care, susţine tabloidul american „Star“, i-ar fi spus mai demult nevestei că arată penibil şi c-ar fi cazul să se îmbrace conform vârstei.

Dar nu contează imaginea când are o aşa voce, spuneţi voi. Numai că diva se pare că are probleme şi la acest capitol. Ea a debutat cu stângul, la Tokyo, în primul concert din ca­drul noului turneu „Elusive Chanteuse“, aco­lo unde, au scris fanii pe Twitter, Mariah s-a chinuit să-şi cânte hiturile. Unul dintre useri a fost categoric: „Este sfârşitul carierei muzicale a lui Mariah. Eşti o legendă, însă e timpul să te retragi. Nu mai poţi cânta. Deloc“.

image

Cam aspru, dar aşa poate fi uneori adevărul. Sau trist, după cum mărturiseşte un membru al anturajului divei, citat de „Star“, când vine vorba despre starea de spirit a vedetei, după despărţire: „Încrederea ei în sine este la cel mai scăzut nivel de până acum. Este deprimată şi nu doarme deloc. Este îngrozitor s-o vezi aşa. Nu e sigură pe ea. Acum că Nick a plecat, Ma­riah se simte cel mai puţin iubită persoană din lume“. Solo sau nu, Mariah câştigă însă puncte serioase la capitolul familie, căci gemenii de trei ani, Moroccan şi Monroe, devin mai ado­rabili pe măsură ce cresc. Cât despre soţul rătă­citor, acesta începe să culeagă roadele vieţii de burlac, sărbătorindu-şi recent ziua de naştere înconjurat de femei semi-dezbrăcate. Dar, din păcate pentru Nick, numele faimoasei neveste va rămâne mult timp întipărit pe imaginea lui. Şi nu ne referim doar la imensul tatuaj de pe spinare.

The good old days. În urmă cu doi ani, pe când mariajul cu Nick era încă pe roze, Mariah afişa un trup superb.Foto: guliver/getty images/splash news, hepta,

image


Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg