FOTO Marian Drăgulescu este cel mai bun marcator de la "Survivor"! Datorită lui, Faimoşii au câştigat Jocul de recompensă şi Imunitatea

22 februarie, 2022
1 marian dragulescu a castigat trofeul imunitatii la survivor marcator jpg jpeg

Gimnastul olimpic s-a dovedit a fi campion şi pe traseele din Republica Dominicană, în confruntare directă cu unii dintre cei mai puternici Războinici, şi a câştigat pentru echipa sa două jocuri consecutive.

După ce fiecare trib a avut câte un membru în minus, CRBL din partea Faimoşilor şi Relu Pănescu din partea Războinicilor, trimişi în aşa-numitul "Exil", jocul de imunitate s-a derulat cu aceeaşi adrenalină ca şi precedentele. Dacă Faimoşii au reuşit să puncteze consecutiv până la scorul de 7-0, privind victoria cu multă siguranţă, Războinicii le-au dovedit că pot recupera în timp record, dându-le emoţii adversarilor de-a lungul celor 7 puncte aduse.

7 marian dragulescu a castigat trofeul imunitatii la survivor marcator 4 jpg jpeg

Punctul decisiv s-a jucat cu Marian Drăgulescu şi cu Alex Delea pe traseu, doi dintre cei mai puternici concurenţi din acest sezon de "Survivor România". Cei doi au alergat cot la cot pe traseu, dar în momentul în care Marian Drăgulescu a reuşit să ducă la bun sfârşit una dintre etape, s-a desprins şi a fost de neoprit, aducând punctul decisiv şi, odată cu el, totemul de imunitate pentru tribul Faimoşilor. "Măcar l-am pierdut cu fruntea sus", a spus Alex Delea, care are un respect deosebit pentru Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a câştigat şi Jocul de Recompensă!
Marian Drăgulescu a câştigat şi Jocul de Recompensă!

Victoria de pe traseul pentru imunitate vine după o alta, de pe traseul pentru recompensă, unde punctele aduse de Marian au contribuit la câştigarea jocului (mai ales punctul final, decisiv), care a constat în 2 hot dogi pentru fiecare membru al echipei.

Ştefania Ştefan şi Blaze, câştigătorii Imunităţii individuale
Ştefania Ştefan şi Blaze, câştigătorii Imunităţii individuale

Aşa se face că, de această dată, Războinicii au fost cei care s-au luptat pentru Imunitatea personală, Ştefania Ştefan şi Blaze fiind cei care şi-au câştigat colanul protector. Ajunşi în Consiliul de nominalizare, tabăra albastră i-a trimis în faţa votului publicului pe Doru (ales prin vot de echipă), Oana Ciocan (nominalizată de Ştefania Ştefan) şi Elena Matei (nominalizată de Blaze).

FOTO: ProTVRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg