FOTO Mezina Kardashienilor, Kylie Jenner, şi-a distrus buzele cu botox

28 octombrie, 2014
1414473178951 image galleryimage kylie jenner lips pout in jpeg

Intuiam deja şi chiar căzusem de acord că femeile din familia Kardashian preferă botoxul. Doar nu or să lipsească buzele pline, din arsenalul de forme voluptuoase! Însă în goana după atenţie, Kylie cea de 17 ani a asaltat Twitterul cu fotografii selfie

Intuiam deja şi chiar căzusem de acord că femeile din familia Kardashian preferă botoxul. Doar nu or să lipsească buzele pline, din arsenalul de forme voluptuoase! Însă în goana după atenţie, Kylie cea de 17 ani a asaltat Twitterul cu fotografii selfie, în care-şi prezintă perpetuu buzele.

image

Şi ce buze! Din păcate pentru ea, esteticianul e posibil să-i fi distrus buzele de tot, pompând în ele botox mai mult decât era cazul. Mult mai mult decât era cazul... acum, gura ei arată atât de inestetic, că nici nu mai pare umană. Buzele şi-au pierdut forma, par mai degrabă inflamate.

image

Este de înţeles de ce criticii au sărit pe ea, virtual, atacându-i schimbarea hidoasă pe care şi-a însuşit-o adolescenta şi blamând-o pentru proasta alegere. Kylie a replicat aparent neatinsă de remarci şi fără a explica ce naiba s-a întâmplat cu intervenţia chirurgicală de mărire a buzelor ei – că ceva sigur s-a întâmplat! Mai degrabă, s-a explicat ca semănând cu un vampir. “Cât timp vom mai vorbi despre chestia asta cu buzele, lol” / „Hai să ne întoarcem la vieţile noastre şi să vorbim de ceva important” /“Hai să vorbim despre ceva nou măcar, m-am plictisit”, au fost tweeturile lui Kylie. Fotografiile incriminatoare le-a şters.

Aici, înainte de a-şi mări buzele atât de neinspirat, după modelul surorilor ei mai mari.

image

FOTO Twitter, GettyRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg