FOTO Mihaela Răduleascu e… în aer

16 aprilie, 2015
mihaela radulescu pilotaj jpeg

Când nu jurizează pentru „Românii au talent“ şi nici nu intră în polemică pe teme de greutate corporală sau orientare sexuală – unul dintre „sporturile“ ei recent, vedeta face ce ştie mai bine: îşi testează limitele.

Când nu jurizează pentru „Românii au talent“ şi nici nu intră în polemică pe teme de greutate corporală sau orientare sexuală – unul dintre „sporturile“ ei recent, vedeta face ce ştie mai bine: îşi testează limitele.

Mihaela Rădulescu s-a apucat de pilotaj. Dar nu de ieri, de azi. Prezentatoarea de televiziune face cursuri de pilotaj de câteva luni, cel mai probabil după ce l-a cunoscut pe noul ei iubit, paraşutistul Felix Baumgartner.

image
image

„Când voi fi mare, o să mă fac pilot de elicopter. Am visat să pilotez....orice zboară de când eram copil şi mă plimba bunică-miu cu avioane utilitare, pe la Bacău – fusese pilot militar - uite că am ajuns în punctul în care pot să... încerc. Da' ştiţi de ce ? Pentru că pot :))) Pentru că vreau. Pentru că mi se pare senzaţional să fii din nou în clasa întâi, în orice domeniu. Pentru că nu e imposibil, chiar dacă trebuie să am răbdare vreun an, căci nu am timp decât... pe sărite“, a anunţat vedeta pe contul ei de socializare, într-o primă postare după scandalul de homofobie.

image

„Asta-mi place cel mai mult la viaţa mea – că pot să deschid sertare pline de vise şi să aleg de acolo ce vreau musai să încapă în această viaţă, fără să mai tot jelesc despre cât de tare mi-aş fi dorit să fac asta sau aia. Vreau să zbor, învăţ să zbor“, a subliniat ea.

image
image

„Ideea e că dacă vrei foarte tare ceva, bănuiesc că ştii că n-ajunge doar să te rogi, să te echipezi, să-ţi faci selfie-uri sau să vorbeşti prea mult despre asta – trebuie să vrei pe bune, învăţând, de la zero, TOT. Asta fac de câteva luni, nu de ieri şi am zis că e momentul să vă zgândăresc şi pe voi, dragi prieteni. Să vă împing către sertarele voastre cu vise. Dacă au ruginit, e şi mai clar că trebuie să le deschideţi cu orice risc“, a completat Mihaela Rădulescu.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate