FOTO Mihaela Rădulescu, fără lenjerie intimă la Monaco

9 octombrie, 2015
11250085 1476615739313097 3819522488739187421 n jpeg
image

Ieri, vedeta a fost gazda galei Global Citizen Forum, iar ţinuta ei cu decupaje şi decolteu generos a creat rumoare.

Mihaela Rădulescu a făcut ce ştie ea mai bine să facă: să prezinte şi să stârnească controverse. În ceea ce priveşte prezentarea, experienţa de/a fi gazda Galei Global Citizen Forum a fost una extraordinară pentru Mihaela. Acolo a avut ocazia să se întâlnească cu oameni celebri care au avut succes la nivel mondial.

„La Gala pe care am prezentat-o în Monaco, Global Citizen Forum, am avut clipe sublime la întâlnirea, fie şi pentru câteva minute, cu oameni care scriu pagini din istoria contemporană, oameni care fac lucruri grozave pentru semenii lor, artişti de talie mondială, personalităţi ca generalul Wesley Clark sau Kofi A. Annan. (...) Mi-a ieşit. După felicitările primite de la dl. Kofi. A. Annan şi de la organizatori, după pupăturile de la invitaţii din atâtea ţări, cred că mi-a ieşit chiar... miunat“, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa.

image

Cât priveşte controversa, aceasta este legată de ţinuta pe care a purtat-o, o rochie cu decolteu generos şi cu transparenţe laterale, care a dat de bănuit faptul că Mihaela a renunţat la a mai purta lenjerie intimă, pentru a pune în valoare cât mai mult rochia.

Şi, deşi mulţi au observat acest detaliu, nu s-a vorbit prea mult pe marginea acestui subiect, căci Mihaela a făcut o figură frumoasă şi a donat onorariul primit pentru prezentare cauzei refugiaţilor, lăudând totodată donaţia pe care a făcut-o şi partenerul său de viaţă, Felix Baumgartner. Acesta şi-a scos la licitaţie online costumul cu care a traversat Canalul Mânecii şi a donat banii aceleiaşi cauze.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg