FOTO Mihai Găinuşă, aventuri în Peru

17 septembrie, 2013
misu in peru alaturi de o alpaca   animal specific peruvian jpeg

Anul acesta, Mihai Găinuşă a călătorit peste mări şi ţări şi a îmbinat perfect utilul cu plăcutul tocmai în... Peru. “Mi-am văzut visul cu ochii şi am ajuns într-o călătorie în Peru. A fost şi de lucru, o să vedeţi o emisiune despre această ţară sud-americană

Anul acesta, Mihai Găinuşă a călătorit peste mări şi ţări şi a îmbinat perfect utilul cu plăcutul tocmai în... Peru. “Mi-am văzut visul cu ochii şi am ajuns într-o călătorie în Peru. A fost şi de lucru, o să vedeţi o emisiune despre această ţară sud-americană.

image

În cele două ediţii ale emisiunii voi povesti periplul meu prin America de Sud, în Peru, de la oraşul incaşilor, Machu Picchu, la Lacul Titicaca, cel mai înalt lac navigabil din lume, apoi filmarea condorilor în cel mai adânc canion din lume, Colca. Zborul cu avionul deasupra liniilor misterioase de la Nazca, filmarea pinguinilor şi a leilor de mare la Paracas şi o vizită la triburile de indieni din Amazon. Nu vor lipsi o masă tradiţională peruviană cu porcuşor de Guineea şi o vizită la shaman”, a povestit Mişu.

Dacă vreţi să vedeţi pe unde a umblat Găinuşă vara asta, nu rataţi emisiunea “Călătoriile lui Mişu – Un Cârcotaş în Peru”, duminică, 22 septembrie, de la ora 13:00, la Prima TV.

image


Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg