FOTO Mila Kunis, sexy în latex! Vezi cu ce ocazie!

29 ianuarie, 2015
mila kunis2 jpeg

Şi-a început cariera actoricească dându-i voce personajului Meg Griffin din seria animată Family Guy. De atunci, Mila Kunis a încercat să demonstreze că poate interpreta şi roluri principale în pelicule de succes. Şi a reuşit asta în nenumărate rânduri,

Şi-a început cariera actoricească dându-i voce personajului Meg Griffin din seria animată Family Guy. De atunci, Mila Kunis a încercat să demonstreze că poate interpreta şi roluri principale în pelicule de succes. Şi a reuşit asta în nenumărate rânduri, în pelicule precum: Friends with Benefits, The Book of Eli, Black Swan, etc.

În prezent, actriţa, care este mămica unei fetiţe de numai câteva luni, face parte din distribuţia filmului Jupiter Ascending. Încă nelansat, acest film reprezintă o nouă etapă în viaţa actriţei în vârstă de 31 de ani, fiind o provocare pentru aceasta.

image

Imagini surprinse din trailerul oficial al peliculei o arată pe tânăra actriţă în nişte ipostaze sexy, purtând ţinute din latex şi un machiaj strident. Dovedind cu prisosinţă că merită un rol principal în această producţie SCI-FI, Mila îşi arată silueta perfectă într-o rochie neagră, impunătoare. Cu o coafură futuristică, Mila cu siguranţă va face o figură frumoasă în acest proiect cinematografic.

image

Într-o altă captură, actriţa născută la Cernăuţi, poartă o coafură şi o rochie cu inserţii florale (foto stânga), ceea ce îi dă acesteia un aer regal. Nici nu-i de mirare că acest film este aşteptat cu nerăbdare.

Sursă foto: grapevineRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg