FOTO Monica Bellucci la 50 de ani: mai sexy ca niciodată

30 septembrie, 2014
monica 0 jpeg

Frumoasa Malena a ajuns la prefixul care le îngrijorează pe multe femei, marele 5-0. Născută la 30 septembrie 1964, la Citta di Castello, Italia, Monica Bellucci este urmaşa unei alte dive celebre din aceeaşi ţară, Sophia Loren, în materie de senzualitate şi forme voluptuoase

Frumoasa Malena a ajuns la prefixul care le îngrijorează pe multe femei, marele 5-0. Născută la 30 septembrie 1964, la Citta di Castello, Italia, Monica Bellucci este urmaşa unei alte dive celebre din aceeaşi ţară, Sophia Loren, în materie de senzualitate şi forme voluptuoase, sfidând măsurile S şi dietele distructive.

Ei bine, pofta de viaţă s-a tradus, în cazul Monicăi, şi în plăcerea de a savura o masă bogată sau un vin bun, pe scurt, de-a nu se abţine de la nimic.

În 1999, şi-a cunoscut marea iubire, pe actorul francez Vincent Cassel, alături de care a jucat în câteva filme şi căruia i-a dăruit două fete: Deva (născută la 12 septembrie 2004) şi Léonie (născută la 21 mai 2010). Anul trecut, însă, Monica avea să trăiască prima mare dezamăgire din dragoste, după ce ea şi Vincent au hotărât să se despartă.

image

În 2004, în timp ce era însărcinată cu Deva, Bellucci a pozat nud pentru varianta italiană a revistei Vanity Fair, ca protest faţă de legislaţia restrictivă a italienilor în privinţa tratamentelor de fertilitate, care le sunt interzise femeilor necăsătorite, interzicerea fertilizării "in vitro" a femeilor lesbiene, precum şi a celor care au depăşit vârsta fertilităţii.În aprilie 2010 a pozat din nou semi-nud tot pentru Vanity Fair.

Monica Bellucci la 50 de ani este, însă, la fel de frumoasă ca acum 14 ani, când ne-a cucerit cu rolul seducătoarei Malena.

image
image
image


Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg