FOTO Nadia Comăneci o antrenează pe Katie Holmes

31 octombrie, 2014
1551646 352550314922890 8259494468853306864 n jpeg

Fosta gimnastă de aur a României e o celebritate oriunde în lume, dar mai cu seamă în Statele Unite, unde trăieşte de aproape 20 de ani. Iar americanii o iubesc atât de mult, încât

Fosta gimnastă de aur a României e o celebritate oriunde în lume, dar mai cu seamă în Statele Unite, unde trăieşte de aproape 20 de ani. Iar americanii o iubesc atât de mult, încât vor să facă un documentar despre ea.

Fosta soţie a lui Tom Cruise pregăteşte un film documentar despre cea mai bună gimnastă a lumii, Nadia Comăneci, fetiţa zaâmbitoare cu coadă de cal care a obţinut zecele perfect la Jocurile Olimpice de la Montréal.

Cele 7 note de 10 de la Montréal au stârnit valuri de emoţie nu doar pentru români, ci pentru întreaga planetă care a urmărit-o cu sufletul la gură.

Katie Holmes a vizitat-o în Oklahoma, la sala sa de gimnastică, ca să o filmeze pentru acest documentar. Nadia a profitat de ocazie şi a învăţat-o câteva elemente. Fotografiile făcute împreună, la sol, la paralele şi la bârnă au fost postate apoi pe Facebook.

"Ea a venit în Oklahoma pentru că produce un mic documentar despre mine pentru ESPN. Ne-am jucat în sală şi am trecut peste cele 4 aparate şi la fiecare am încercat ceva. A fost foarte haios", spune Nadia.

image

Materialul pe care îl realizează Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, se va numi "Nadia perfect 10". Acesta face parte din documentarul "woman who were game changers in the world of sport", adică "femei care au schimbat jocul, în lumea sportului".

image

Fosta noastră gimnastă a rămas plăcut impresionată de frumoasa actriţă şi de faptul că s-a prezentat la întâlnire foarte bine pregătită. Katie cunoştea în amănunt povestea Nadiei. De la copilăria modesta din Oneşti şi până la drumul care a dus-o spre podium şi viaţa alături de soţul său.

"Ea a practicat un an de gimnastică. A fost foarte drăguţă. Ştia totul despre mine", a mai spus Nadia.

Documentarul în care apare Nadia Comaneci urmează să fie difuzat anul viitor în martie în Statele Unite.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg