FOTO Neaşteptat! Ben Affleck şi Jennifer Garner, zâmbitori după o şedinţă secretă de terapie de cuplu!

4 septembrie, 2015
Ben si Jen la terapie de cuplu in Santa Monica jpeg

Actorul nici că se putea opri din zâmbit, la câteva ore după ce el şi (încă) soţia sa au participat la o şedintă de două ore de terapie de cuplu ieri, 3 septembrie. Cei doi au sosit îmbrăcaţi casual la centrul de consiliere maritală Brentwood, unde au sosit în secret, cu maşini diferite. La câteva ore distanţă, Ben şi Jen au ieşit dintr-o clădire... împreună, pornind la drum în maşina lor de familie, Dodge Challenger! O schimbare de proporţii în cazul divorţului lor celebru, anunţat pe 30 iunie!

image

Cele două staruri de 43 de ani au întristat lumea cu anunţul despărţirii lor oficiale, făcut pe 30 iunie, la aniversarea a 10 ani de mariaj. Ne întrebăm, totuşi, în umbra speculaţiilor că actorul a fost infidel, iar Jen doreşte să se relanseze, ce caută atât de optimişti şi în toane atât de bune la câteva ore după o şedinţă secretă de terapie de cuplu? Şi, mai ales, atât de apropiaţi unul de altul? Răspunsul pare să fie doar unul...

image

Au fost atât de vehemenţi în anunţul divorţului – suspectat de presă de ani de zile – şi atât de marcaţi de nefericirea abătută asupra familiei lor, că nu ştim ce să mai credem. E posibil să se împace? Căci nu e prima oară când urmează terapie maritală! De fapt, de câte ori ne temeam că vom auzi din gura lor că se despart, starurile de 43 de ani se duceau imediat la terapeut pentru a-şi rezolva problemele. Prin urmare, mari şanse de împăcare sunt...

image

Poate că tocmai despărţirea i-a unit mai mult, mai ales că au hotărât să fie părinţi la fel de uniţi pentru cei trei copii ai lor. Poate că se redescoperă treptat, departe de atenţia media. Şi poate că mai dau o şansă mariajului lor de 10 ani, furişându-se pe ascuns în Santa Monica, unde au participat la două ore de terapie de cuplu.

image

De la care au şi ieşit zâmbind sincer, poate, pentru prima oară după vestea divorţului. Actorul din “Gone Girl” părea să facă glume şi să se simtă foarte relaxat alături de Jen, care îi răspundea pe măsură. O imagine destinsă a cuplului dezbinat, care refuză să mai poarte verighetele, în orice caz, dar care promite veşti bune!

image

FOTO HeptaRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg